Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 15 Ags 2021 #21 Eşşek bilmediği otu yerse korona olur
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 16 Ags 2021 #22 Bir elin nesi var iki elin koronası var
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Ags 2021 #23 Adam corona ceke ceke alim olur, pehlivan yenile yenile corona olur
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 21 Ags 2021 #25 Korona kışı geçirir ama yediği aşıyı unutmazmış. Valla güzel oldu
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ags 2021 #26 KuMRu dediki: Korona kışı geçirir ama yediği aşıyı unutmazmış. Valla güzel oldu Genişletmek için tıklayın... Cok güzel volla
KuMRu dediki: Korona kışı geçirir ama yediği aşıyı unutmazmış. Valla güzel oldu Genişletmek için tıklayın... Cok güzel volla
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ags 2021 #28 Sypnosis dediki: Koronalı ayı oynamaz Genişletmek için tıklayın... Harika
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 22 Ags 2021 #29 Bu yolların ustasıyım, koronanın hastasıyım Atasözü olmadı ama idare edin
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Ags 2021 #30 merakettim dediki: Bu yolların ustasıyım, koronanın hastasıyım Atasözü olmadı ama idare edin Genişletmek için tıklayın... Süper
merakettim dediki: Bu yolların ustasıyım, koronanın hastasıyım Atasözü olmadı ama idare edin Genişletmek için tıklayın... Süper