Aglama kıyamam ben sana ya. Sen biraz fazla mesaiyi yap birdaha toplardın Yada burada cerezforumun evlerini var çok güzel. Ya mendil aça bilirsin daha çabuk toparlarsın
Antalya’da denize sifir Cerez Kiralik Tatil Evleri Antalya’da denize sifir Cerez Kiralik Tatil Evleri burada zenginler ikamet ediyor çabuk köşeyi dönersin @eCeL
Artık Dükkanımızda yeni bir kategori var. Kişisel/Hediye adlı bu kategorideki ürünleri (seçenekli) ister kendinize isterseniz bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Bu kategoride şimdilik yiyecek içecek türünde 3 ürünümüz var.
Bu bölümdeki ürünlerimiz artık daire içinde değil kare içinde gösteriliyor. Kare içindeki ürünler hem kendinize hem de bir arkadaşınıza hediye edilebiliyor.
Bu bölüme yeni eklenen 2 ürün (çay ve simit) özellikle @Tatlı Cadı 'nın isteğiydi. Kahvemizde artık bu bölümde. Yani kendinize de artık kahve alabilirsiniz.
Yenilikler bitmek tükenmek bilmiyorum her güne bir yenilik sloganı yapacaktım ama hepsini bir günde ekledim Bu demek değildir ki yeniliklerin sonuna geldik