Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ock 2014 #11 Arama butonumuz sanırım henüz aktif değil. Bir kaç deneme yaptım arama bulunamadı uyarısı aldım.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ock 2014 #12 Evet @Çağlayağmur arama şu an çalışmıyor. Uzun bir işlem olduğu için gece hallederim. Hatasız bir arama bölümü olacak. @~meLek~ haklısın, resimler direkt upload edilebiliyor ama o özelliği kapatmak zorunda kaldım. O kadar resmi mümkün değil barındırabilmemiz sunucada * Youtube videoları düzeltildi. Sırasıyla hatalar giderilecek arkadaşlar.
Evet @Çağlayağmur arama şu an çalışmıyor. Uzun bir işlem olduğu için gece hallederim. Hatasız bir arama bölümü olacak. @~meLek~ haklısın, resimler direkt upload edilebiliyor ama o özelliği kapatmak zorunda kaldım. O kadar resmi mümkün değil barındırabilmemiz sunucada * Youtube videoları düzeltildi. Sırasıyla hatalar giderilecek arkadaşlar.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ock 2014 #13 Önerileri ve eğer varsa beğendiğiniz özellikleri de yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Bu arada akşam avatar boyutları da biraz daha büyüyecek...
Önerileri ve eğer varsa beğendiğiniz özellikleri de yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Bu arada akşam avatar boyutları da biraz daha büyüyecek...
mihrimah turquoise Özel üye 26 Ock 2014 #14 banane benim adımın üstünde yine özel üye yazsın bir de alıntılı cevap yazmayı bulamadım :/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ock 2014 #15 Arkadaşlar içerik eklerken birde bu işlemi göz önünde bulundurmanızı rica ederim -------------------------- Yazınızı kopyala yapıştır yapmadan önce; 1. İlk resimde kırmızı ile gösterdiğim sağ köşedeki anahtarı tıklayıp BB Kod editör moduna geçin. 2. Daha sonra düz yazı alanına kopyaladığınız yazıyı yapıştırın. Ve alt resimde yazıldığı gibi Zengin Metin Düzenleyicisine tıklayın. Geçtikten sonra ilk resimdeki görüntü gelecektir. Ve artık eklediğiniz yazıya kendi yazı stillerinizi verebilirsiniz.. Not: Eğer bu şekilde yapmaz iseniz, aldığınız sitelerin linklerini, stillerini buraya taşımış olursunuz.
Arkadaşlar içerik eklerken birde bu işlemi göz önünde bulundurmanızı rica ederim -------------------------- Yazınızı kopyala yapıştır yapmadan önce; 1. İlk resimde kırmızı ile gösterdiğim sağ köşedeki anahtarı tıklayıp BB Kod editör moduna geçin. 2. Daha sonra düz yazı alanına kopyaladığınız yazıyı yapıştırın. Ve alt resimde yazıldığı gibi Zengin Metin Düzenleyicisine tıklayın. Geçtikten sonra ilk resimdeki görüntü gelecektir. Ve artık eklediğiniz yazıya kendi yazı stillerinizi verebilirsiniz.. Not: Eğer bu şekilde yapmaz iseniz, aldığınız sitelerin linklerini, stillerini buraya taşımış olursunuz.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ock 2014 #17 _nehir_ dediki: romeo eksik.. Genişletmek için tıklayın... Romeo'u hallederiz ya
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Ock 2014 #18 YoRuMSuZ dediki: Romeo'u hallederiz ya Genişletmek için tıklayın... Korktum eski forumda bırakacaksınız onu diye ya tamam bekliyorum
YoRuMSuZ dediki: Romeo'u hallederiz ya Genişletmek için tıklayın... Korktum eski forumda bırakacaksınız onu diye ya tamam bekliyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ock 2014 #19 _nehir_ dediki: Korktum eski forumda bırakacaksınız onu diye ya tamam bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Akşama tüm eksiklikler dingin bir kafayla kontrol edilecek
_nehir_ dediki: Korktum eski forumda bırakacaksınız onu diye ya tamam bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Akşama tüm eksiklikler dingin bir kafayla kontrol edilecek
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Ock 2014 #20 Bi bakındım da şimdi meraklı gözler de yok, bir de beğenilen iletilerle açılmış konular profilde çıkmıyor Ne meraklı insanım dimi
Bi bakındım da şimdi meraklı gözler de yok, bir de beğenilen iletilerle açılmış konular profilde çıkmıyor Ne meraklı insanım dimi