P Papatya V.I.P V.I.P 2 Arl 2012 #2 SizinSesiniz dediki: Not* Eski Üyelere Yoktur. Genişletmek için tıklayın... Tatlıların hepsi şerbetli tatlı,sütlü tatlı sevenleri düşünmemişsin Gökhan. Mesela ben sütlü tatlı severim. Örn : Profiterol. Şaka bir yana tabi ki. Ve @YoRuMSuZ @ZeyNoO @Çağlayağmur @Suskun @MeRciMeK @İLkİm* @BeReNN @alemdar @KıRMıZı @RUZG4R @-araz- @arz-ı hal @sitem* @Bal @eFSaNe_KaRTaL Aklıma gelmeyenleriniz varsa özür dilerim şimdiden. Eskimeyen üyelerimizede tatlı var tabi ki Tatlı yiyelim tatlı konuşalım aman ha... Damla sakızlı lokum... Sevgiler... Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
SizinSesiniz dediki: Not* Eski Üyelere Yoktur. Genişletmek için tıklayın... Tatlıların hepsi şerbetli tatlı,sütlü tatlı sevenleri düşünmemişsin Gökhan. Mesela ben sütlü tatlı severim. Örn : Profiterol. Şaka bir yana tabi ki. Ve @YoRuMSuZ @ZeyNoO @Çağlayağmur @Suskun @MeRciMeK @İLkİm* @BeReNN @alemdar @KıRMıZı @RUZG4R @-araz- @arz-ı hal @sitem* @Bal @eFSaNe_KaRTaL Aklıma gelmeyenleriniz varsa özür dilerim şimdiden. Eskimeyen üyelerimizede tatlı var tabi ki Tatlı yiyelim tatlı konuşalım aman ha... Damla sakızlı lokum... Sevgiler...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Arl 2012 #5 çok teşekkür ederim,ben almayayım,şeker var,sizlere afiyet olsuun bir bardak su yeterli
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Arl 2012 #6 arz-ı hal dediki: çok teşekkür ederim,ben almayayım,şeker var,sizlere afiyet olsuun bir bardak su yeterli Genişletmek için tıklayın... Bu seferlik öyle olsun bakalım
arz-ı hal dediki: çok teşekkür ederim,ben almayayım,şeker var,sizlere afiyet olsuun bir bardak su yeterli Genişletmek için tıklayın... Bu seferlik öyle olsun bakalım
felsefe_mi ...!... Özel üye 2 Arl 2012 #9 Ben yeni üyeyim zaten üzerime alınabilirim Şu sprite ve baklavadan alayım