nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Nsn 2015 #12 Kin tutmaz dediki: Hoş Bulduk @nazenin Tşk ed. ben sanal alemde saygıyı sevgiyi ve tozlu raflarda unutulmuş sözleri paylaşırım. yani farklı bir paylaşım sitilim vardır.. Genişletmek için tıklayın... Merakla bekliyorum o halde paylaşımlarını
Kin tutmaz dediki: Hoş Bulduk @nazenin Tşk ed. ben sanal alemde saygıyı sevgiyi ve tozlu raflarda unutulmuş sözleri paylaşırım. yani farklı bir paylaşım sitilim vardır.. Genişletmek için tıklayın... Merakla bekliyorum o halde paylaşımlarını
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 1 Nsn 2015 #16 @Kin tutmaz hoş geldin aramıza Umarım kalıcı ve katılımcı olursun Hayırlı forumlar.
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Nsn 2015 #20 @Kin tutmaz Hoşgeldiniz. Umarım tüm insanlar bir gün kin tutmamayı öğrenirler. Çok beğendim nickinizi. Güzel şeyler çağrıştırıyor, insanlık adına. Keyifli forumlar diliyorum, kalıcı olmanız dileği ile.
@Kin tutmaz Hoşgeldiniz. Umarım tüm insanlar bir gün kin tutmamayı öğrenirler. Çok beğendim nickinizi. Güzel şeyler çağrıştırıyor, insanlık adına. Keyifli forumlar diliyorum, kalıcı olmanız dileği ile.