Denizhan. Kurtar Hayallerini 19 Arl 2012 #1 herkez kendi arasında konuşuyo kimse bize bakmıyoo nerde bu devlet
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Arl 2012 #2 Denizhan. dediki: herkez kendi arasında konuşuyo kimse bize bakmıyoo nerde bu devlet Genişletmek için tıklayın... o zaman hgniz diyerek yeni eski ayrımı yapmadığımızı gösterelim )devlette biziz millette ))
Denizhan. dediki: herkez kendi arasında konuşuyo kimse bize bakmıyoo nerde bu devlet Genişletmek için tıklayın... o zaman hgniz diyerek yeni eski ayrımı yapmadığımızı gösterelim )devlette biziz millette ))
P Papatya V.I.P V.I.P 19 Arl 2012 #3 Her şey iyi güzelde bu olmadı. Biz bütün üyelerimize ayrı değer veriyor ve ilgileniyoruz. Bunu zamanla görücek ve benimseyeceksin @Denizhan. Tekrar hoş geldin aramıza. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Her şey iyi güzelde bu olmadı. Biz bütün üyelerimize ayrı değer veriyor ve ilgileniyoruz. Bunu zamanla görücek ve benimseyeceksin @Denizhan. Tekrar hoş geldin aramıza.
P Papatya V.I.P V.I.P 19 Arl 2012 #5 Kendinizi yalnız hissetmenize gerek yok. Zamanla beklediğiniz ilgiyi görüceksiniz. ;
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Arl 2012 #6 Denizhan. dediki: Hoşbulduk biraz yalnız hissettim bende açıyım dedim Genişletmek için tıklayın... alışana ve bizleri tanıyana kadar sabret )
Denizhan. dediki: Hoşbulduk biraz yalnız hissettim bende açıyım dedim Genişletmek için tıklayın... alışana ve bizleri tanıyana kadar sabret )
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Arl 2012 #8 RüzqαrqüŁü dediki: Kendinizi yalnýz hissetmenize gerek yok. Zamanla beklediðiniz ilgiyi görüceksiniz. ; Genişletmek için tıklayın... Bnde ilgi istiyorum...bana da ilgi goster...
RüzqαrqüŁü dediki: Kendinizi yalnýz hissetmenize gerek yok. Zamanla beklediðiniz ilgiyi görüceksiniz. ; Genişletmek için tıklayın... Bnde ilgi istiyorum...bana da ilgi goster...
P Papatya V.I.P V.I.P 19 Arl 2012 #9 KıRMıZı dediki: Bnde ilgi istiyorum...bana da ilgi goster... Genişletmek için tıklayın... İlgi senin köpeğin olsun göstereyim abla dur bekle
KıRMıZı dediki: Bnde ilgi istiyorum...bana da ilgi goster... Genişletmek için tıklayın... İlgi senin köpeğin olsun göstereyim abla dur bekle
Denizhan. Kurtar Hayallerini 19 Arl 2012 #10 KıRMıZı dediki: Bnde ilgi istiyorum...bana da ilgi goster... Genişletmek için tıklayın... Cıks Cıks Cıks oldu mu buu
KıRMıZı dediki: Bnde ilgi istiyorum...bana da ilgi goster... Genişletmek için tıklayın... Cıks Cıks Cıks oldu mu buu