KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Hzr 2019 #63 Öncelikle tekrar hoşgeldin İnsan 30 dan sonra ileri değil geri gidiyor onun için Bn 28 yaşındayım aranıza yıllar yıllar evvel İstanbul dan katıldım.. Halada buradayım Çağlayağmur dediki: ????isteyen çağla isteyen abla diyebilir elbette. Genişletmek için tıklayın... Sen benim çağlamsın
Öncelikle tekrar hoşgeldin İnsan 30 dan sonra ileri değil geri gidiyor onun için Bn 28 yaşındayım aranıza yıllar yıllar evvel İstanbul dan katıldım.. Halada buradayım Çağlayağmur dediki: ????isteyen çağla isteyen abla diyebilir elbette. Genişletmek için tıklayın... Sen benim çağlamsın
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Hzr 2019 #64 KıRMıZı dediki: Sen benim çağlamsın Genişletmek için tıklayın... Sende benim can Kırmızılımsın ??
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #65 KıRMıZı dediki: Öncelikle tekrar hoşgeldin İnsan 30 dan sonra ileri değil geri gidiyor onun için Bn 28 yaşındayım aranıza yıllar yıllar evvel İstanbul dan katıldım.. Halada buradayım Sen benim çağlamsın Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum??
KıRMıZı dediki: Öncelikle tekrar hoşgeldin İnsan 30 dan sonra ileri değil geri gidiyor onun için Bn 28 yaşındayım aranıza yıllar yıllar evvel İstanbul dan katıldım.. Halada buradayım Sen benim çağlamsın Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum??
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Hzr 2019 #66 Tekrar hoşgeldin deyip hafta sonu sınavda her şey düşlediğin gibi olsun diye ekliyorum @İreeem42
Artemis Özel Üye Özel üye 13 Hzr 2019 #67 Sınav zamanı geldi miiiii??? seneye bende aynı durumdayım ?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 13 Hzr 2019 #68 YoRuMSuZ dediki: Tekrar hoşgeldin deyip hafta sonu sınavda her şey düşlediğin gibi olsun diye ekliyorum @İreeem42 Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim? ?
YoRuMSuZ dediki: Tekrar hoşgeldin deyip hafta sonu sınavda her şey düşlediğin gibi olsun diye ekliyorum @İreeem42 Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim? ?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 13 Hzr 2019 #69 Artemis dediki: Sınav zamanı geldi miiiii??? seneye bende aynı durumdayım ? Genişletmek için tıklayın... Geldi geldi.? Bir yandan üzülüyorum bir yandan sevinçliyim. Bana bu iki duyguyu aynı anda yaşatan ÖSYM'ye saygılar.?? @Artemis umarım seneye senin için güzel şeyler olur??
Artemis dediki: Sınav zamanı geldi miiiii??? seneye bende aynı durumdayım ? Genişletmek için tıklayın... Geldi geldi.? Bir yandan üzülüyorum bir yandan sevinçliyim. Bana bu iki duyguyu aynı anda yaşatan ÖSYM'ye saygılar.?? @Artemis umarım seneye senin için güzel şeyler olur??