GitarisT Üye 21 Nsn 2007 #11 Elimde degil benim karakterim bu kelebek. Serseri dogmusum Gitarim yollar bennn
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Eyl 2008 #14 Hoşgeldin...seni tekrar aramızda görmek daha güzel...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2008 #15 Tekrar seni görmekde güzel. Hoşgeldin sefalar getirdin. Bir daha gitmek yok ama
wien06 V.I.P V.I.P 7 Eyl 2008 #17 Zannediyorum daha önce hos geldin dememistim. Ama simdi diyorum. Avatarin ve imzan bir harika
GitarisT Üye 8 Eyl 2008 #18 Aslında sitenin çooook eski üyesiyim. Gelmeyeli o kadar çok şey değişmiş ki kimseyi tanıyamadım Eee ben geldim hadi tekrar hoşgeldin deyin bakim
Aslında sitenin çooook eski üyesiyim. Gelmeyeli o kadar çok şey değişmiş ki kimseyi tanıyamadım Eee ben geldim hadi tekrar hoşgeldin deyin bakim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 8 Eyl 2008 #19 hoşgeldin...ama böyle olmaz...çok fazla uzak kalmayacaksınki ne sen foruma yabancılaş nede forum sanaa yabancılaşsın...
hoşgeldin...ama böyle olmaz...çok fazla uzak kalmayacaksınki ne sen foruma yabancılaş nede forum sanaa yabancılaşsın...