-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Ekm 2014 #1 evet yine en sevdiğim oyunla geldim.bir şey tuttum aklımdakini sorularla bilin bakalım. bekliyorum sorularınızı..haydi sorr sorrrrrr
evet yine en sevdiğim oyunla geldim.bir şey tuttum aklımdakini sorularla bilin bakalım. bekliyorum sorularınızı..haydi sorr sorrrrrr
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 8 Ekm 2014 #3 neyden yapılmıştır ve nerelerde kullanılır Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 9 Ekm 2014 #5 AsiA~ dediki: somut mudur ki bu? Genişletmek için tıklayın... oldukça Sentinus dediki: neyden yapılmıştır ve nerelerde kullanılır Genişletmek için tıklayın... genelde demir metal tipi ahşap var mıdır diye düşündüm ama hiç rastlamadım SeRtMeN dediki: bir tadı varmı? Genişletmek için tıklayın... hayır tadı yok Upvote 0 Downvote
AsiA~ dediki: somut mudur ki bu? Genişletmek için tıklayın... oldukça Sentinus dediki: neyden yapılmıştır ve nerelerde kullanılır Genişletmek için tıklayın... genelde demir metal tipi ahşap var mıdır diye düşündüm ama hiç rastlamadım SeRtMeN dediki: bir tadı varmı? Genişletmek için tıklayın... hayır tadı yok
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Ekm 2014 #6 Sıkça gördüğümüz bisey mi herkes kullanır mı Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 11 Ekm 2014 #8 nazenin dediki: Sıkça gördüğümüz bisey mi herkes kullanır mı Genişletmek için tıklayın... evet oldukca sık goruyoruz her gun mutlaka. MeRciMeK dediki: K,mler, nerelerde kullanır ? Taşınabilir mi ? Genişletmek için tıklayın... herkes kullanır tasınamaz. Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: Sıkça gördüğümüz bisey mi herkes kullanır mı Genişletmek için tıklayın... evet oldukca sık goruyoruz her gun mutlaka. MeRciMeK dediki: K,mler, nerelerde kullanır ? Taşınabilir mi ? Genişletmek için tıklayın... herkes kullanır tasınamaz.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 11 Ekm 2014 #10 AsiA~ dediki: Boyutları nedir? Genişletmek için tıklayın... yani uzunlugu bi 12-13 cm vardır sanırım yüksekliği de 4 cm vardır tahmini canım bunlar Upvote 0 Downvote
AsiA~ dediki: Boyutları nedir? Genişletmek için tıklayın... yani uzunlugu bi 12-13 cm vardır sanırım yüksekliği de 4 cm vardır tahmini canım bunlar