-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Ekm 2014 #1 evet yine en sevdiğim oyunla geldim.bir şey tuttum aklımdakini sorularla bilin bakalım. bekliyorum sorularınızı..haydi sorr sorrrrrr
evet yine en sevdiğim oyunla geldim.bir şey tuttum aklımdakini sorularla bilin bakalım. bekliyorum sorularınızı..haydi sorr sorrrrrr
-araz- EYVALLAH... V.I.P 11 Ekm 2014 #12 evet sahram kullanıyor yanı mutfak ıcın bı gerec degıl ama kullanılıyor daha dogrusu her yerde kullanılıyor Upvote 0 Downvote
evet sahram kullanıyor yanı mutfak ıcın bı gerec degıl ama kullanılıyor daha dogrusu her yerde kullanılıyor
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Ekm 2014 #13 kullanım alanları hakkında bir şey söyleyebilir misin peki? Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 12 Ekm 2014 #14 Hala bişey oluşmadı kafamda Büyük küçük herkes kullanır mı Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Ekm 2014 #15 Günlük kullanılırmı? Evdemi yoksa ofistemi kullanılır? Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 24 Ekm 2014 #16 Sentinus dediki: kullanım alanları hakkında bir şey söyleyebilir misin peki? Genişletmek için tıklayın... kullanım alanları mutlaka her yerde kullanılır ev ofis cafe her yer nazenin dediki: Hala bişey oluşmadı kafamda Büyük küçük herkes kullanır mı Genişletmek için tıklayın... belki küçükler zor ama büyükler evet.küçuk derken 4-5 yasına kadar kullanmazlar sanmıyorum. Çağlayağmur dediki: Günlük kullanılırmı? Evdemi yoksa ofistemi kullanılır? Genişletmek için tıklayın... evet canım günlük gece gunduz her an kullanılır.evde de ofıste de kullanılır Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: kullanım alanları hakkında bir şey söyleyebilir misin peki? Genişletmek için tıklayın... kullanım alanları mutlaka her yerde kullanılır ev ofis cafe her yer nazenin dediki: Hala bişey oluşmadı kafamda Büyük küçük herkes kullanır mı Genişletmek için tıklayın... belki küçükler zor ama büyükler evet.küçuk derken 4-5 yasına kadar kullanmazlar sanmıyorum. Çağlayağmur dediki: Günlük kullanılırmı? Evdemi yoksa ofistemi kullanılır? Genişletmek için tıklayın... evet canım günlük gece gunduz her an kullanılır.evde de ofıste de kullanılır
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ekm 2014 #20 Çok merak ediyorumm @-araz- ımm ya daha kolay akla bişeyler getirecek ip uçları istiyorum bunlar hic bisey çağrıştırmadı Upvote 0 Downvote
Çok merak ediyorumm @-araz- ımm ya daha kolay akla bişeyler getirecek ip uçları istiyorum bunlar hic bisey çağrıştırmadı