KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Nsn 2021 #123 Sinirli oluşu ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Nsn 2021 #125 Kiz zaten 1. Soruyada bunu yazmisim ya ne kadar dikkatli yarismacisisiniz siz oyle ?????
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Nsn 2021 #127 GüLüCüKツ dediki: Kiz zaten 1. Soruyada bunu yazmisim ya ne kadar dikkatli yarismacisisiniz siz oyle ????? Genişletmek için tıklayın... Ben fark ettim ama emin olamadım???
GüLüCüKツ dediki: Kiz zaten 1. Soruyada bunu yazmisim ya ne kadar dikkatli yarismacisisiniz siz oyle ????? Genişletmek için tıklayın... Ben fark ettim ama emin olamadım???
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Nsn 2021 #128 @KuMRu : 3 @AyLiz : 1 Siradaki soru şöyle; @yesim434 e Şuan yaşadığın şehir hariç hangi şehirde yaşamak isterdin? Diye sordum sizce cevabi ne olmuştur?
@KuMRu : 3 @AyLiz : 1 Siradaki soru şöyle; @yesim434 e Şuan yaşadığın şehir hariç hangi şehirde yaşamak isterdin? Diye sordum sizce cevabi ne olmuştur?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Nsn 2021 #130 KuMRu dediki: Herkesi kendi gibi bilmesi Genişletmek için tıklayın... Birde dogru cevaptan kopya cekiyor hey Allahim ??
KuMRu dediki: Herkesi kendi gibi bilmesi Genişletmek için tıklayın... Birde dogru cevaptan kopya cekiyor hey Allahim ??