Simurg 😉 Özel üye 25 Arl 2021 #31 Hep hayalimdi bir filmde görmüştüm helikopterden para saçıldığını, çok hoştu ya benzer şekilde yüksek bir binadan tüm kazancı aşağı saçmak istiyorum
Hep hayalimdi bir filmde görmüştüm helikopterden para saçıldığını, çok hoştu ya benzer şekilde yüksek bir binadan tüm kazancı aşağı saçmak istiyorum
Simurg 😉 Özel üye 25 Arl 2021 #33 Bana asla çıkmaz zaten hocam böyle durumlarda şansım hiç yoktur o yüzden rahat sallıyorum
M Misafir847 Ziyaretçi 25 Arl 2021 #34 Ruhum o kadar fakir ki o kadara parayı ne yapacağımı bile düşünemedim şu an
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2021 #37 Para hayalleri gerçekleştirmek için araç değil mi ya normal bu
K Kassım Üye 25 Arl 2021 #38 Altın, dolar alıp al-satla parayı katlanmaya çalışırım.Onun dışında rutin yaşamıma devam.
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Arl 2021 #39 violeta dediki: Ruhum o kadar fakir ki o kadara parayı ne yapacağımı bile düşünemedim şu an Genişletmek için tıklayın... Al benden de o kadar ya öyle zenginlik gibi bir hayalim yok zaten
violeta dediki: Ruhum o kadar fakir ki o kadara parayı ne yapacağımı bile düşünemedim şu an Genişletmek için tıklayın... Al benden de o kadar ya öyle zenginlik gibi bir hayalim yok zaten
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Arl 2021 #40 Simdi anladım neden uzun yaşadığımı Bir yerde okumuştum İnsan hayal ettiği müddetçe yaşar Onun icin hayallerinize sımsıkı sarılın hiç bırakmayın ben çok hayal ediyorum Dünya bankasın genel müdürü olmayı olmadanda ölmeyeceğim işte inat degilmi Son düzenleme: 26 Arl 2021
Simdi anladım neden uzun yaşadığımı Bir yerde okumuştum İnsan hayal ettiği müddetçe yaşar Onun icin hayallerinize sımsıkı sarılın hiç bırakmayın ben çok hayal ediyorum Dünya bankasın genel müdürü olmayı olmadanda ölmeyeceğim işte inat degilmi