Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Arl 2012 #11 Yılbaşımı oda ne Biz hiç kutlamayız sadece yılbaşına gireriz Alırız çerezimizi ya Televizyon yada bilgisayar başına Ben kesin ÇerezForumla girerim )
Yılbaşımı oda ne Biz hiç kutlamayız sadece yılbaşına gireriz Alırız çerezimizi ya Televizyon yada bilgisayar başına Ben kesin ÇerezForumla girerim )
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Arl 2012 #12 nerde olurum bilinmez.. ama kutlama niteliğinde değil.. bi ara gözüm saate takılır ..aa 2013 olmuş der geçerim..
nerde olurum bilinmez.. ama kutlama niteliğinde değil.. bi ara gözüm saate takılır ..aa 2013 olmuş der geçerim..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Arl 2012 #13 İnatla otel diyorum Zaten kararlaştırıldı sadece otel belli değil. İl dışından gelecek gruplara yardımcı olunur
İnatla otel diyorum Zaten kararlaştırıldı sadece otel belli değil. İl dışından gelecek gruplara yardımcı olunur
cemree =)=) V.I.P 9 Arl 2012 #14 daha çok var yaa sokakta olsun istiyorum sonra başımızı sokcak bir yer buluruz
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 9 Arl 2012 #15 Arkadaş ve Akrabalarım İle Bir Kafede Kutlayacağız. Hayırlısı İle.
AHSEM ....EnDl-LeS.... 9 Arl 2012 #16 yıl başı ne yaa.. normaal bi günün ertesi üstelik üzüldüğüm bi zamanlar... (imdat!!! zaman ne çabuk geçiyoo yaşlanıyoruz yaaaaaaaaa)
yıl başı ne yaa.. normaal bi günün ertesi üstelik üzüldüğüm bi zamanlar... (imdat!!! zaman ne çabuk geçiyoo yaşlanıyoruz yaaaaaaaaa)
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Arl 2012 #18 Özel bir kutlama olarak değildir bizdeki ailenin bir araya gelişidir sadece ve belkide bir tombala alırım bunu şimdiden bilemiyorum
Özel bir kutlama olarak değildir bizdeki ailenin bir araya gelişidir sadece ve belkide bir tombala alırım bunu şimdiden bilemiyorum
BeReNN Alyam? Özel üye 9 Arl 2012 #20 Evdeyiz ablamlar eniştemler gelir tombala oynarız evde olmak bence en güzeli