gezzgin Üye 31 Ock 2009 #21 imposibel dediki: Farketmez biz işimizi görelimde sonra çaresine bakarız Genişletmek için tıklayın... Yıllar sonrada hiç çekilmiyo bu koku.. üfffffff. Neyse ben yıllar sonra uyansam saati sorardım herhalde
imposibel dediki: Farketmez biz işimizi görelimde sonra çaresine bakarız Genişletmek için tıklayın... Yıllar sonrada hiç çekilmiyo bu koku.. üfffffff. Neyse ben yıllar sonra uyansam saati sorardım herhalde
imposibel Usta 31 Ock 2009 #22 gezzgin dediki: Yıllar sonrada hiç çekilmiyo bu koku.. üfffffff. Neyse ben yıllar sonra uyansam saati sorardım herhalde Genişletmek için tıklayın... Yıllarca nasıl tutacaksınız kaplumbağa gibi bir sürüngen olmadığınıza göre fazla seçenek yok gerçekçi olalım
gezzgin dediki: Yıllar sonrada hiç çekilmiyo bu koku.. üfffffff. Neyse ben yıllar sonra uyansam saati sorardım herhalde Genişletmek için tıklayın... Yıllarca nasıl tutacaksınız kaplumbağa gibi bir sürüngen olmadığınıza göre fazla seçenek yok gerçekçi olalım
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 30 Hzr 2009 #26 kim uyandırdı nen beni güzellik uykumdan der tekrar yatarım