MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Arl 2013 #11 YoRuMSuZ dediki: Ah bu parasızlık ahhh Bu babaya mesaj sanırım bak babacım parasızım şu halima bak der gibi Yoksa niye yeni kot eskitilsin ya mantık dışı Genişletmek için tıklayın... Müsrif bir evlat değilim, olmadım, aslaaaaaa Leke yüzünden yaptığımı belirttimmm ayrıca
YoRuMSuZ dediki: Ah bu parasızlık ahhh Bu babaya mesaj sanırım bak babacım parasızım şu halima bak der gibi Yoksa niye yeni kot eskitilsin ya mantık dışı Genişletmek için tıklayın... Müsrif bir evlat değilim, olmadım, aslaaaaaa Leke yüzünden yaptığımı belirttimmm ayrıca
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2013 #12 Mantıklı geldi bu Böyle konuştuğuma bakma ya kendim belirgin şekilde giymesem de hafif yırtılmışlardan giydiğim oluyo
Mantıklı geldi bu Böyle konuştuğuma bakma ya kendim belirgin şekilde giymesem de hafif yırtılmışlardan giydiğim oluyo
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 5 Arl 2013 #13 MeRciMeK dediki: Hmm sende güzel fikirler var gibi çeyizimi hazırlarken desteğine ihtiyacım olabilir Genişletmek için tıklayın... söz konusu çeyizse annemden eğitimliyim,iki saniye boş durmam,hemen örgü,dantel,nakış )
MeRciMeK dediki: Hmm sende güzel fikirler var gibi çeyizimi hazırlarken desteğine ihtiyacım olabilir Genişletmek için tıklayın... söz konusu çeyizse annemden eğitimliyim,iki saniye boş durmam,hemen örgü,dantel,nakış )