yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Ock 2022 #11 Ben yuva yapmıyorum hazıra konuyorum Cunki kiralık
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Ock 2022 #12 yilmaz27 dediki: Ben yuva yapmıyorum hazıra konuyorum Cunki kiralık Genişletmek için tıklayın... komsum Sen disi kus degilsinki
yilmaz27 dediki: Ben yuva yapmıyorum hazıra konuyorum Cunki kiralık Genişletmek için tıklayın... komsum Sen disi kus degilsinki
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Ock 2022 #13 yesim434 dediki: komsum Sen disi kus degilsinki Genişletmek için tıklayın... o zaman dişi bir kus bulmam gerek
yesim434 dediki: komsum Sen disi kus degilsinki Genişletmek için tıklayın... o zaman dişi bir kus bulmam gerek
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Ock 2022 #14 amanda cilli cilli cilli yavrum cilliiiiiiiiiiiii cilli bom bom bom cilli bommm
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ock 2022 #17 yilmaz27 dediki: Ek dosyayı görüntüle 83042 Genişletmek için tıklayın... Ne bu dişi kuşun çektikleri
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 13 Ock 2022 #18 Evet yuvayı dişi kuş yapar dişi kuş bir gün o yuvadan ayrılırsa hiçbir şey eski haline gelmez biz kadınlar yuvanın huzuru, neşesiyiz ☺
Evet yuvayı dişi kuş yapar dişi kuş bir gün o yuvadan ayrılırsa hiçbir şey eski haline gelmez biz kadınlar yuvanın huzuru, neşesiyiz ☺
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Ock 2022 #19 Polyanna dediki: Evet yuvayı dişi kuş yapar dişi kuş bir gün o yuvadan ayrılırsa hiçbir şey eski haline gelmez biz kadınlar yuvanın huzuru, neşesiyiz ☺ Genişletmek için tıklayın... az bir sey eklemek istedim aslinda örnek olarak beni göster mutluluktan her gün koltukla yatiyorum
Polyanna dediki: Evet yuvayı dişi kuş yapar dişi kuş bir gün o yuvadan ayrılırsa hiçbir şey eski haline gelmez biz kadınlar yuvanın huzuru, neşesiyiz ☺ Genişletmek için tıklayın... az bir sey eklemek istedim aslinda örnek olarak beni göster mutluluktan her gün koltukla yatiyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Ock 2022 #20 yilmaz27 dediki: amanda cilli cilli cilli yavrum cilliiiiiiiiiiiii cilli bom bom bom cilli bommm Genişletmek için tıklayın... Komsum bu simdi disi kus mu oluyor ya bu büsbütün tavuga benziyor sanki haha buda ördek versiyonu )
yilmaz27 dediki: amanda cilli cilli cilli yavrum cilliiiiiiiiiiiii cilli bom bom bom cilli bommm Genişletmek için tıklayın... Komsum bu simdi disi kus mu oluyor ya bu büsbütün tavuga benziyor sanki haha buda ördek versiyonu )