RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 4 Şbt 2012 #11 bende geçmedim ama geçenlerinkini gördüm adamın taa 3 yıl önceki ilişkilerine kadar döküyor çok kişiyi ayırır bu zaman tüneli
bende geçmedim ama geçenlerinkini gördüm adamın taa 3 yıl önceki ilişkilerine kadar döküyor çok kişiyi ayırır bu zaman tüneli
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Şbt 2012 #12 RUZG4R dediki: bende geçmedim ama geçenlerinkini gördüm adamın taa 3 yıl önceki ilişkilerine kadar döküyor çok kişiyi ayırır bu zaman tüneli Genişletmek için tıklayın... Alemsin yaa orayımı düşündün
RUZG4R dediki: bende geçmedim ama geçenlerinkini gördüm adamın taa 3 yıl önceki ilişkilerine kadar döküyor çok kişiyi ayırır bu zaman tüneli Genişletmek için tıklayın... Alemsin yaa orayımı düşündün
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 4 Şbt 2012 #13 ZeyNoO dediki: Alemsin yaa orayımı düşündün Genişletmek için tıklayın... evett bence çok sinir bir durum
ZeyNoO dediki: Alemsin yaa orayımı düşündün Genişletmek için tıklayın... evett bence çok sinir bir durum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Şbt 2012 #14 Ben geçmedim zaten, Zeyno haklısın geri dönüş mümkün değilmiş maalesef zaman tüneli uygulamasından.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 4 Şbt 2012 #15 Abi geçmesende bir süre sonra otomatik olarak herkesi geçirecekmiş facebook zaten . o yüzden silmeyi düşünüyorum hesabımı
Abi geçmesende bir süre sonra otomatik olarak herkesi geçirecekmiş facebook zaten . o yüzden silmeyi düşünüyorum hesabımı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Şbt 2012 #16 Zaten ayda bir girdiğim bir yer, o yüzden tamamen kapatsalar da sorun değil Rüzgar benim için