Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 31 Mys 2022 #131 Dizinin ismini söyleyin bari yA Yerli mi yabancı mı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 31 Mys 2022 #132 Geveze olurdu bunu almamis onun yerine zevzek alimis ayni anlamda
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 31 Mys 2022 #133 yilmaz27 dediki: Geveze olurdu bunu almamis onun yerine zevzek alimis ayni anlamda Genişletmek için tıklayın... Cok konuşan biri deil ki bence nikiyle uyumu sıfır sıfır sıffır
yilmaz27 dediki: Geveze olurdu bunu almamis onun yerine zevzek alimis ayni anlamda Genişletmek için tıklayın... Cok konuşan biri deil ki bence nikiyle uyumu sıfır sıfır sıffır
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 31 Mys 2022 #134 Suskun mu olurdu acaba ters köşe yapmasın bize
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 31 Mys 2022 #135 yok herkes kendi benligini saklayan nikler alir sen tatli cadisin ama cadi degilsin mesela )
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 31 Mys 2022 #136 yilmaz27 dediki: yok herkes kendi benligini saklayan nikler alir sen tatli cadisin ama cadi degilsin mesela ) Genişletmek için tıklayın... Sen öyle düşünüyorsun abi damarıma basılırsa cok kötü cadıyım ama normalde pamuk gibi biriyimdir tabi
yilmaz27 dediki: yok herkes kendi benligini saklayan nikler alir sen tatli cadisin ama cadi degilsin mesela ) Genişletmek için tıklayın... Sen öyle düşünüyorsun abi damarıma basılırsa cok kötü cadıyım ama normalde pamuk gibi biriyimdir tabi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 31 Mys 2022 #137 Tatlı Cadı dediki: Sen öyle düşünüyorsun abi damarıma basılırsa cok kötü cadıyım ama normalde pamuk gibi biriyimdir tabi Genişletmek için tıklayın... unutma herkesin iki yani var bilmiyorum eisberg olayini biliyormusun buz daginin yüzde 20 si su üzerinde olur yüzde 80 ini göremezsin insanlarda öyle
Tatlı Cadı dediki: Sen öyle düşünüyorsun abi damarıma basılırsa cok kötü cadıyım ama normalde pamuk gibi biriyimdir tabi Genişletmek için tıklayın... unutma herkesin iki yani var bilmiyorum eisberg olayini biliyormusun buz daginin yüzde 20 si su üzerinde olur yüzde 80 ini göremezsin insanlarda öyle
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 31 Mys 2022 #138 yilmaz27 dediki: unutma herkesin iki yani var bilmiyorum eisberg olayini biliyormusun buz daginin yüzde 20 si su üzerinde olur yüzde 80 ini göremezsin insanlarda öyle Genişletmek için tıklayın... Haklısın abi Bende kimin nereyi Görmek istediğini kişi kendi belirliyor
yilmaz27 dediki: unutma herkesin iki yani var bilmiyorum eisberg olayini biliyormusun buz daginin yüzde 20 si su üzerinde olur yüzde 80 ini göremezsin insanlarda öyle Genişletmek için tıklayın... Haklısın abi Bende kimin nereyi Görmek istediğini kişi kendi belirliyor
zevzek zevzek® Özel üye 31 Mys 2022 #139 Tatlı Cadı dediki: Suskun mu olurdu acaba ters köşe yapmasın bize Genişletmek için tıklayın... Masumlar apartmanı Naci gibimi
Tatlı Cadı dediki: Suskun mu olurdu acaba ters köşe yapmasın bize Genişletmek için tıklayın... Masumlar apartmanı Naci gibimi