Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Hzr 2022 #271 Zevzek arkadaşımıza en keyif aldığın şey nedir diye sordum sizce ne demiştir?
zevzek zevzek® Özel üye 3 Hzr 2022 #272 Asi Kız dediki: Cidden yaa amaan amaaan @zevzek olmasın böyle şeyler aklına gelen başa gelir derler düşünme böyle şeyler Genişletmek için tıklayın... ) Olmasın tabiki inşallah. Olmaması demek çok farklı şeyler demek düşünmek bile istemiyorum.
Asi Kız dediki: Cidden yaa amaan amaaan @zevzek olmasın böyle şeyler aklına gelen başa gelir derler düşünme böyle şeyler Genişletmek için tıklayın... ) Olmasın tabiki inşallah. Olmaması demek çok farklı şeyler demek düşünmek bile istemiyorum.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 3 Hzr 2022 #273 Yemek yemek Enda dediki: Zevzek arkadaşımıza en keyif aldığın şey nedir diye sordum sizce ne demiştir? Genişletmek için tıklayın...
Yemek yemek Enda dediki: Zevzek arkadaşımıza en keyif aldığın şey nedir diye sordum sizce ne demiştir? Genişletmek için tıklayın...
Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Hzr 2022 #275 Asi Kız dediki: Yemek yemek Genişletmek için tıklayın... Değil CeSuRbEy dediki: okey oynamak.. Genişletmek için tıklayın... Maalesef
Asi Kız dediki: Yemek yemek Genişletmek için tıklayın... Değil CeSuRbEy dediki: okey oynamak.. Genişletmek için tıklayın... Maalesef
zevzek zevzek® Özel üye 3 Hzr 2022 #278 Asi Kız dediki: Yemek yemek Genişletmek için tıklayın... İzmir kokereç istedi canım bugün ya
Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Hzr 2022 #279 Asi Kız dediki: Uyumak Genişletmek için tıklayın... Alakası yok CeSuRbEy dediki: futbol maçı izlemek.. Genişletmek için tıklayın... O hiç değil
Asi Kız dediki: Uyumak Genişletmek için tıklayın... Alakası yok CeSuRbEy dediki: futbol maçı izlemek.. Genişletmek için tıklayın... O hiç değil
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 3 Hzr 2022 #280 zevzek dediki: İzmir kokereç istedi canım bugün ya Genişletmek için tıklayın... Kokoreç mi onu canın nası çekiyo yaa ağzıma sürmem
zevzek dediki: İzmir kokereç istedi canım bugün ya Genişletmek için tıklayın... Kokoreç mi onu canın nası çekiyo yaa ağzıma sürmem