BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 30 Mys 2022 #71 peşpeşe cvp yazması sarı kartlık hareketti.. @Enda lütfen görevinizi yapın..en azından bi sarı gösterin yanii
peşpeşe cvp yazması sarı kartlık hareketti.. @Enda lütfen görevinizi yapın..en azından bi sarı gösterin yanii
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 30 Mys 2022 #72 CeSuRbEy dediki: peşpeşe cvp yazması sarı kartlık hareketti.. @Enda lütfen görevinizi yapın..en azından bi sarı gösterin yanii Genişletmek için tıklayın... Peşpeşe yazmadım bi kere git öte sayfalara bak Sonra da git öte bayıl
CeSuRbEy dediki: peşpeşe cvp yazması sarı kartlık hareketti.. @Enda lütfen görevinizi yapın..en azından bi sarı gösterin yanii Genişletmek için tıklayın... Peşpeşe yazmadım bi kere git öte sayfalara bak Sonra da git öte bayıl
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 30 Mys 2022 #73 Tatlı Cadı dediki: Peşpeşe yazmadım bi kere git öte sayfalara bak Sonra da git öte bayıl Genişletmek için tıklayın... şaka yaptım gııı yaz sana serbes..
Tatlı Cadı dediki: Peşpeşe yazmadım bi kere git öte sayfalara bak Sonra da git öte bayıl Genişletmek için tıklayın... şaka yaptım gııı yaz sana serbes..
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 30 Mys 2022 #75 CeSuRbEy dediki: şaka yaptım gııı yaz sana serbes.. Genişletmek için tıklayın... Bizde geri yok ağa hep ileri hep ileri
CeSuRbEy dediki: şaka yaptım gııı yaz sana serbes.. Genişletmek için tıklayın... Bizde geri yok ağa hep ileri hep ileri
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #76 @zevzek 'e müfredata konulması gereken bir ders sordum siZce ne demiştir?
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 30 Mys 2022 #77 Tatlı Cadı dediki: Bizde geri yok ağa hep ileri hep ileri Genişletmek için tıklayın... he biz tırstık şimdi..
Tatlı Cadı dediki: Bizde geri yok ağa hep ileri hep ileri Genişletmek için tıklayın... he biz tırstık şimdi..