CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Eyl 2021 #1 Kurallar aynı şekilde. Harf alabilirsiniz, söylediğiniz harf varsa tekrar tekrar harf alabilir veya tahmin yapabilirsiniz. Ancak söylediğiniz harf yoksa veya tahmin yanlış ise başka bir rakibin harf söylemesi veya tahmin yapması bekleniyor. Bu atasözü 6 kelime 23 harften oluşuyor.
Kurallar aynı şekilde. Harf alabilirsiniz, söylediğiniz harf varsa tekrar tekrar harf alabilir veya tahmin yapabilirsiniz. Ancak söylediğiniz harf yoksa veya tahmin yanlış ise başka bir rakibin harf söylemesi veya tahmin yapması bekleniyor. Bu atasözü 6 kelime 23 harften oluşuyor.
Çözüm GüLüCüKツ 20 Eyl 2021 CANISIKILANADAM dediki: Volelik bir harf 5 tane Genişletmek için tıklayın... Ne kadar köfte o kadar ekmek Ben bunu ne kadar ekmek o kadar köfte olarak biliyordum bu arada
CANISIKILANADAM dediki: Volelik bir harf 5 tane Genişletmek için tıklayın... Ne kadar köfte o kadar ekmek Ben bunu ne kadar ekmek o kadar köfte olarak biliyordum bu arada
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Eyl 2021 #3 4 adet buldunuz, bu durumu iyi değerlendirelim bundan sonraki soracağım sorularda sesli harfleri kaldırıyoruz Upvote 0 Downvote
4 adet buldunuz, bu durumu iyi değerlendirelim bundan sonraki soracağım sorularda sesli harfleri kaldırıyoruz
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Eyl 2021 #4 GüLüCüKツ dediki: E harfi alabilir miyim? Genişletmek için tıklayın... Söylediğiniz harf dizide olduğu için tekrar harf alabilirsiniz Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ dediki: E harfi alabilir miyim? Genişletmek için tıklayın... Söylediğiniz harf dizide olduğu için tekrar harf alabilirsiniz
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Eyl 2021 #5 CANISIKILANADAM dediki: Söylediğiniz harf dizide olduğu için tekrar harf alabilirsiniz Genişletmek için tıklayın... Aaa öyle mi? Peki o halde N harfi almak istiyorum Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Söylediğiniz harf dizide olduğu için tekrar harf alabilirsiniz Genişletmek için tıklayın... Aaa öyle mi? Peki o halde N harfi almak istiyorum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Eyl 2021 #7 CANISIKILANADAM dediki: Buyrun Genişletmek için tıklayın... Of ya sadece 1 tane mi K harfi alabilir miyim? Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Buyrun Genişletmek için tıklayın... Of ya sadece 1 tane mi K harfi alabilir miyim?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Eyl 2021 #9 CANISIKILANADAM dediki: Volelik bir harf 5 tane Genişletmek için tıklayın... Ne kadar köfte o kadar ekmek Ben bunu ne kadar ekmek o kadar köfte olarak biliyordum bu arada Upvote 2 Downvote Çözüm
CANISIKILANADAM dediki: Volelik bir harf 5 tane Genişletmek için tıklayın... Ne kadar köfte o kadar ekmek Ben bunu ne kadar ekmek o kadar köfte olarak biliyordum bu arada