CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Eyl 2021 #1 Kurallar aynı şekilde. Harf alabilirsiniz, söylediğiniz harf varsa tekrar tekrar harf alabilir veya tahmin yapabilirsiniz. Ancak söylediğiniz harf yoksa veya tahmin yanlış ise başka bir rakibin harf söylemesi veya tahmin yapması bekleniyor. Bu atasözü 6 kelime 23 harften oluşuyor.
Kurallar aynı şekilde. Harf alabilirsiniz, söylediğiniz harf varsa tekrar tekrar harf alabilir veya tahmin yapabilirsiniz. Ancak söylediğiniz harf yoksa veya tahmin yanlış ise başka bir rakibin harf söylemesi veya tahmin yapması bekleniyor. Bu atasözü 6 kelime 23 harften oluşuyor.
Çözüm GüLüCüKツ 20 Eyl 2021 CANISIKILANADAM dediki: Volelik bir harf 5 tane Genişletmek için tıklayın... Ne kadar köfte o kadar ekmek Ben bunu ne kadar ekmek o kadar köfte olarak biliyordum bu arada
CANISIKILANADAM dediki: Volelik bir harf 5 tane Genişletmek için tıklayın... Ne kadar köfte o kadar ekmek Ben bunu ne kadar ekmek o kadar köfte olarak biliyordum bu arada
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Eyl 2021 #11 CANISIKILANADAM dediki: Harikasınız Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Eyl 2021 #12 Yeni sorularda görüşmek dileğiyle Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Eyl 2021 #13 CANISIKILANADAM dediki: Yeni sorularda görüşmek dileğiyle Genişletmek için tıklayın... Emeğinize sağlık Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Yeni sorularda görüşmek dileğiyle Genişletmek için tıklayın... Emeğinize sağlık