yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Arl 2011 #71 YoRuMSuZ dediki: Elimde sadece 2 bilet var onlar da hediye olduğu için satışı yok Genişletmek için tıklayın... abimde beni bi sever bi severki sormayın gitsin..
YoRuMSuZ dediki: Elimde sadece 2 bilet var onlar da hediye olduğu için satışı yok Genişletmek için tıklayın... abimde beni bi sever bi severki sormayın gitsin..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Arl 2011 #72 sitem dediki: abimde beni bi sever bi severki sormayın gitsin.. Genişletmek için tıklayın... Az önce gelseydin 2 adette ben sana hediye ederdim ama sadece iki adet bana hediye edilmiş bilet kaldı. Neyse satan olursa alıp sana veririm sitem
sitem dediki: abimde beni bi sever bi severki sormayın gitsin.. Genişletmek için tıklayın... Az önce gelseydin 2 adette ben sana hediye ederdim ama sadece iki adet bana hediye edilmiş bilet kaldı. Neyse satan olursa alıp sana veririm sitem
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Arl 2011 #73 Bu insanoğlunu anlayamıyorum Ben ucuza satarken korkarak birer bilet aldılar Sana gelince pahalaı pahalı doldurdular cepleri Acaba senin sattıklarındamı çıkacak, yoksa benimkinde mi
Bu insanoğlunu anlayamıyorum Ben ucuza satarken korkarak birer bilet aldılar Sana gelince pahalaı pahalı doldurdular cepleri Acaba senin sattıklarındamı çıkacak, yoksa benimkinde mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Arl 2011 #75 Ne yani şunun şurasında 10.000 kadar kar ettik Zaten gidecek paracıklar sponsorluktan Ha bu arada ödüllerden bana düşen sponsorluk payı nedir hiç hesap yaptın mı?
Ne yani şunun şurasında 10.000 kadar kar ettik Zaten gidecek paracıklar sponsorluktan Ha bu arada ödüllerden bana düşen sponsorluk payı nedir hiç hesap yaptın mı?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Arl 2011 #76 ZeyNoO dediki: Bu insanoğlunu anlayamıyorum Ben ucuza satarken korkarak birer bilet aldılar Sana gelince pahalaı pahalı doldurdular cepleri Acaba senin sattıklarındamı çıkacak, yoksa benimkinde mi Genişletmek için tıklayın... Evet o insanoğluda ben oluyorum.. açıkladım ya yukarıda zeyno para parayı çeker diye
ZeyNoO dediki: Bu insanoğlunu anlayamıyorum Ben ucuza satarken korkarak birer bilet aldılar Sana gelince pahalaı pahalı doldurdular cepleri Acaba senin sattıklarındamı çıkacak, yoksa benimkinde mi Genişletmek için tıklayın... Evet o insanoğluda ben oluyorum.. açıkladım ya yukarıda zeyno para parayı çeker diye
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Arl 2011 #78 Seni kasdetmedim ki tüm alanları kasdettim, ben satarken almadılarda yorumsuz satınca aldılar =HH
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Arl 2011 #79 hee benim diğer alanlardan haberim yok hep sen sattın diye biliyorum ben ..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Arl 2011 #80 felsefe_mi dediki: Aha karaborsa başladı 1 bileti mi 5000 den satıyorum Genişletmek için tıklayın... Neeeee ???? Bu kadar olur yani 66 Nolu bileti istiyorum ücreti hemen gönderiyorum felsefe_mi
felsefe_mi dediki: Aha karaborsa başladı 1 bileti mi 5000 den satıyorum Genişletmek için tıklayın... Neeeee ???? Bu kadar olur yani 66 Nolu bileti istiyorum ücreti hemen gönderiyorum felsefe_mi