250 Bin ÇTL ödüllü başlık yarışması.

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Google arama sonuçlarında ilgili kelimelerde en az 100.000 sonuç döndürülmelidir.

tamam ben döndürdüm ya işte . :D

boyoz resimli diyorum konu ilk sırada 52.600 sonuç döndü mü

Boyoz resimleri diye arıyorum (resimli konularda hiç bir zaman ilk siteye bakmam ben en alta kadar inerim muhtemelen herkes öyle yapıyor ) konu buradada 5 sırada 69.000 sonuç da buradan

Boyoz resimli tarif diye aratıyorum konu yine 5. sırada buradan da kelime sana bir şeyler döndürdü :)

ee abi konu dememiş kelimelerde en az 100.000 sonuç demiş döndürdüm mü bence döndürdüm :D

Gelelim ikinci konuya

Brokoli Filizi Faydaları Nedir konu birinci sırada 59.600 sonuç döndü mü:)

Brokoli Filizi resimleri diye arıyorum konu ikinci sırada 851.000 sonuç da buradan kelimeden kaç sonuç döndü :D

Rüzgar öyle değil işte, tek bi konu başlığı için googleda yazdığın anda 1. sırada çıkıyor ise o geçerli ve ikinci şart ise o konuya ait googleda sıralanan konu sayısının 100.000 olması.
Birinden 50 diğerinden 50 diyerek tamamlarsan olmaz:) her konu ayrı ayrı ele alınacak :)

Rüzgar öyle değil işte, tek bi konu başlığı için googleda yazdığın anda 1. sırada çıkıyor ise o geçerli ve ikinci şart ise o konuya ait googleda sıralanan konu sayısının 100.000 olması.
Birinden 50 diğerinden 50 diyerek tamamlarsan olmaz:) her konu ayrı ayrı ele alınacak :)

Olur mu o zaman bende derim ki eee sen bir başlık açıyorsun tek bir arama şeklinde ziyaretçi getiriyorsun ben bir konu açıyorum 3 farklı arama şeklinde ziyaretçi getiriyorum .. ben bunu saymam dersen adil olur mu :)

Ama yarışma öyle değilki. Orada anlatılan öyle değil
Öyle baktığında çok farklı açıdan ziyaretçiler geliyor.
konu içinde geçen bi cümleden yada etiketten
Ama konuda geçen sadece başlık:)
Bunda adaletsiz bişey göremedim ben. Neyse beni ilgilendirmiyor.

mesala burda 1,2.3 vs siralanmis ayni anda belki ilk 3 yada 5 ci sirada olunuyorsa nasil olucak bu :)) mesala 1 ci cerezforum ikinci cerezforum 3 . cerezforum :)))) yani ilk 5 te hep cerezforum varsa bunun odulu ney merak ettim :)))

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri