RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Nsn 2012 #41 olamaz yaa 5. sırada çıktı Abii 52.400 sonuçlu olan konularda 5. sıra kaç
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Nsn 2012 #42 RUZG4R dediki: olamaz yaa 5. sırada çıktı Abii 52.400 sonuçlu olan konularda 5. sıra kaç Genişletmek için tıklayın... Hakikaten hiç fena sonuç değilmiş Rüzgar O konuyu söylediğim şekilde biraz kasarsan kesinlikle yükseltirsin Hem ileride site açacaklar için şimdiden seo öğrenme fırsatı bu
RUZG4R dediki: olamaz yaa 5. sırada çıktı Abii 52.400 sonuçlu olan konularda 5. sıra kaç Genişletmek için tıklayın... Hakikaten hiç fena sonuç değilmiş Rüzgar O konuyu söylediğim şekilde biraz kasarsan kesinlikle yükseltirsin Hem ileride site açacaklar için şimdiden seo öğrenme fırsatı bu
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Nsn 2012 #43 Ben site falan açamam abi uğraşamam tamamen lerin peşindeyim senin söylediğin şekle bir bakayım ben
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Nsn 2012 #45 Hımm hımm biraz daha özenli seçilmiş kelimeler, anlamlı çok aranılan söz öbeklerinden olsa
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Nsn 2012 #46 yok yok yarışma için konuyu açmadım. Konuyu açtıktan çok sonra aklıma geldi bakmak birinci sırada görünce yazdım.
yok yok yarışma için konuyu açmadım. Konuyu açtıktan çok sonra aklıma geldi bakmak birinci sırada görünce yazdım.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Nsn 2012 #47 haha evet dün gece 4 konu açtım yarışma için sonuçlara hep beraber bakalım 52.600 sonuçlu konu şuan 1. sırada Boyoz Resimli 57.600 sonuçlu konu birinci sırada Brokoli Filizi Faydaları Nedir 842.000 sonuç bunu ayrı açmadım Brokoli Filizi resimleri diye aratıldığında aynı konum 2. sırada çıkıyor . Brokoli Filizi Faydaları Nedir 1.700.000 sonuç ilk sırada değil ama ilk sayfada meral okay twitter yorumları biri umutsuz vaka hiç çıkmadı halbuki en çokta ondan umutluydum ..neyse 4 /3 yinede hiç fena sonuç değil bence abii toplamda kaç ediyor şimdi
haha evet dün gece 4 konu açtım yarışma için sonuçlara hep beraber bakalım 52.600 sonuçlu konu şuan 1. sırada Boyoz Resimli 57.600 sonuçlu konu birinci sırada Brokoli Filizi Faydaları Nedir 842.000 sonuç bunu ayrı açmadım Brokoli Filizi resimleri diye aratıldığında aynı konum 2. sırada çıkıyor . Brokoli Filizi Faydaları Nedir 1.700.000 sonuç ilk sırada değil ama ilk sayfada meral okay twitter yorumları biri umutsuz vaka hiç çıkmadı halbuki en çokta ondan umutluydum ..neyse 4 /3 yinede hiç fena sonuç değil bence abii toplamda kaç ediyor şimdi