YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Ags 2010 #441 Sessizlikten yararlanan fare sarımsağı aldığı gibi gözden kayboldu cüzdan, saat, dağ
melegimmm Usta 9 Ags 2010 #442 Arkadaşlarla Dag filmine gitmiştik saat 6 da ama cüzdanımı çalmışlar ...püff ( aşk-güç-nefret )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Ags 2010 #443 Aşkın gücü nefreti önler miymiş? :S kabak otobüs sandalye
melegimmm Usta 9 Ags 2010 #444 kabak tatlısı yapmak için alışverişe gidicektim otobüsü kaçırmayım die koşarken sandalyeye takılıp ayagımı kırdım (kagıt-ev-su) hadi kolay gelsin
kabak tatlısı yapmak için alışverişe gidicektim otobüsü kaçırmayım die koşarken sandalyeye takılıp ayagımı kırdım (kagıt-ev-su) hadi kolay gelsin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Ags 2010 #445 Sanki iki cümle var gibi ama neyse Kağıttan ev yaparsan birazcık su yıkılması için yeterli olur. kumanda, kumandan, saksı ))
Sanki iki cümle var gibi ama neyse Kağıttan ev yaparsan birazcık su yıkılması için yeterli olur. kumanda, kumandan, saksı ))
melegimmm Usta 9 Ags 2010 #446 ayhh ne zor soruyosun ya ..kumandayı alırken saksıyı kırdım diğerini katamıyorum soryy zor napim ( evlilk-çapkınlık-parasız
ayhh ne zor soruyosun ya ..kumandayı alırken saksıyı kırdım diğerini katamıyorum soryy zor napim ( evlilk-çapkınlık-parasız
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Ags 2010 #447 Parasız ne çapkınlık yapılır ne evlilik çapraz, biskrem, saat
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 12 Ags 2010 #448 bir biskrem versem saatleri çapraz bir şekilde koyar mısın ? sensizlik şehir mutluluk
melegimmm Usta 12 Ags 2010 #449 Sensizlik bu şehir bana mutluluk vermiyor çok özledim dön ..oldu gibi Açlık-Yanlızlık-Sevgi..