İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 12 Ags 2010 #461 ama bende bunu cevaplamıştım bir bardak soğuk su birde rakı ,balık keyfi güzel olurdu ayna , sandık , masa
ama bende bunu cevaplamıştım bir bardak soğuk su birde rakı ,balık keyfi güzel olurdu ayna , sandık , masa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ags 2010 #462 Sandığı basamak olarak kullanıp masanın üzerindeki aynayı aldım kaynakçı, buzdolabı, ağaç
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Ekm 2010 #463 Kaynakçı işin verdiği yorgunluğun ardından, buzdolabından soğuk su alıp ağacın altında gölgelendi. yol, mesafe, araba
Kaynakçı işin verdiği yorgunluğun ardından, buzdolabından soğuk su alıp ağacın altında gölgelendi. yol, mesafe, araba
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 17 Ekm 2010 #464 aramızdaki yollar arabayla yada bir şekilde aşılırda şu zorunlu koyulan mesafeler neden aşılamaz ki ..
aramızdaki yollar arabayla yada bir şekilde aşılırda şu zorunlu koyulan mesafeler neden aşılamaz ki ..
potito Aktif 18 Ekm 2010 #465 kırmızı tokalı bayan, saatin geç olmasına nazaran ilerlerken ansızın hayret feza bir olaya karıştı kelimeler : tutku, yalan, monitör
kırmızı tokalı bayan, saatin geç olmasına nazaran ilerlerken ansızın hayret feza bir olaya karıştı kelimeler : tutku, yalan, monitör
jeriko Özel Üye Özel üye 18 Ekm 2010 #466 Tutkuyla bağlandığım internetin yalandan ibaret olduğunu anlayınca bunu monitörün yüzüne haykırdım. Anten kablo fiş.
Tutkuyla bağlandığım internetin yalandan ibaret olduğunu anlayınca bunu monitörün yüzüne haykırdım. Anten kablo fiş.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 18 Ekm 2010 #468 Yarın yapraklar gibi sararıp güzel bir uyku çekicem masa, araba, balık
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Ekm 2010 #469 Masanın üstünde duran akvaryumdaki balıkları aldığı gibi arabaya koştu. saat, oda , kapı
potito Aktif 19 Ekm 2010 #470 saat tam sevme vaktini ihanet geçince odanın kapısı aralandı ve her şey ortaya çıktı.. tekerlek, eşarp, bezelye
saat tam sevme vaktini ihanet geçince odanın kapısı aralandı ve her şey ortaya çıktı.. tekerlek, eşarp, bezelye