felsefe_mi ...!... Özel üye 28 Ksm 2011 #481 Zaten cümle olmuş merhaba yorumsuz ne yapıyorsun ... aşk nefret para
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Ksm 2011 #482 Parasız bir hayatı,aşk dolu bir hayata tercih etmiştim,sen aşktan nefret ettirmeden önce...
nestling_ NESTY-nest Özel üye 25 Ock 2015 #483 YoRuMSuZ dediki: Not: Bu oyun hoşuma gitti Sinek sehpanın üstündeki kaleme acı acı bakıyordu Kelimeler: adam, kadın, taş Genişletmek için tıklayın... sinekk mi midemmm
YoRuMSuZ dediki: Not: Bu oyun hoşuma gitti Sinek sehpanın üstündeki kaleme acı acı bakıyordu Kelimeler: adam, kadın, taş Genişletmek için tıklayın... sinekk mi midemmm
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 25 Ock 2015 #484 Oyunun kuralı verdiğim sözcükleri cümle içinde kullanmak Midem çok hassas olduğundan sineklere duyarlı olması normal değil mi? Ali, kumanda, pardösü
Oyunun kuralı verdiğim sözcükleri cümle içinde kullanmak Midem çok hassas olduğundan sineklere duyarlı olması normal değil mi? Ali, kumanda, pardösü
nestling_ NESTY-nest Özel üye 25 Ock 2015 #485 kesinlikle öyle işte benim de midem çok hassas ondan ...
nestling_ NESTY-nest Özel üye 25 Ock 2015 #487 nerden geldi aklınıza bu kelimeler allahaşkına süper yani
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 26 Ock 2015 #488 Bizim Ali ben çok kanal değiştiriyorum diye sinirlendiği için Televizyonun kumanda 'sını Pardösö sünün cebine saklamış. Para Hastalık Hayat ?
Bizim Ali ben çok kanal değiştiriyorum diye sinirlendiği için Televizyonun kumanda 'sını Pardösö sünün cebine saklamış. Para Hastalık Hayat ?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 8 Mys 2015 #489 Allah hayatta hastalık vermesin para versin cinnet-kapan -çıkış
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 8 Mys 2015 #490 Kapana sıkışınca az kalsın cinnet geçirip çıkışı bulamıyordum. cam, kapı, pencere.