• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

3 Kelimeyi Cümle İçinde Kullan

Televizyon hala sesi kapalı çalışsa da arttık saat tik tak sesleriyle beni uyarıyor ve kalkmam için bana uyarı veriyorken bir anda hayallerden sıyrılıp O'nun getirdiği papatyaları vazoya koyup odanın lambasını kapattım ve uyumak için odama yöneldim.

Müzik, arı, araştırma

Dört nala giden at sahibini bilmediği bir değirmenin yanından hızla geçirirken, değirmenin penceresinden sarkan gencin atı görmesiyle gözden kaybetmesi bir oldu.

Pilot, peçete, bant

kanepenin kenarına oturmuş avazı çıktığı kadar pilot olmak istiyorum diyor,biryandan akan burnunu peçeteyle silerken,annesinin elinde tuttuğu bantla ağzını bantlayacağını sanıyordu...
çamur
pilav
serçe

Minik Serçeyi Eve Alıp Önce Çamurunu Temizledim Sonrada Pilav Yedirdim :P : ))

Papyon , Masa , Uzay :D

Uzunca bir süre masadan kalkamadı, aşırı alkollüydü. En büyük hayali uzayın derinliklerinde bir gezintiye çıkmaktı. Biliyordu ki, uçuk bir hayaldi onun kisi...
Ama olsun hayal kurmak da parayla değil ya.
Papyonunu düzeltti ve yavaşça kalktı masadan, gitmeliydi artık...

Demir, saman, lamba.

Uzunca bir süre masadan kalkamadı, aşırı alkollüydü. En büyük hayali uzayın derinliklerinde bir gezintiye çıkmaktı. Biliyordu ki, uçuk bir hayaldi onun kisi...
Ama olsun hayal kurmak da parayla değil ya.
Papyonunu düzeltti ve yavaşça kalktı masadan, gitmeliydi artık...

Demir, saman, lamba.

Hafifçe Yerinden Doğruldu Ve Lambayı Yaktı . Zar Zor Yürüyerek Merdivenin Demirinden Tutundu . Gecenin Zifiri Karanlığını Aydınlatan Işığa Doğru Baktı . Birisi Samanlıkta ki Tüm Samanları Yakmıştı . Etraf Mahşer Yeri Gibiydi . .

Ilık , Pamuk , Makas

Hafifçe Yerinden Doğruldu Ve Lambayı Yaktı . Zar Zor Yürüyerek Merdivenin Demirinden Tutundu . Gecenin Zifiri Karanlığını Aydınlatan Işığa Doğru Baktı . Birisi Samanlıkta ki Tüm Samanları Yakmıştı . Etraf Mahşer Yeri Gibiydi . .

Ilık , Pamuk , Makas

Ilık ılık bir bahar akşamı gezintiye çıkmıştım. Yolda yürürken gömleğimin düğmesinin koptuğunu fark ettim. Hemen eve döndüm, iğne iplik alarak dikmek istedim. İğneye ipi geçirirken elime iğne battı. Akan kanı durdurmak için hemen pamuk alıp bastım yarama. Daha sonra dikme işi bitince makasla kestim kalan ipi... :-)

Tente, uçak, ranza.

otel penceresinden yolu seyrederken,karşı kaldırımda oyuncak dükkanının vitrinindeki oyuncak uçakları seyereden çocuğu gördüm,dükkanın tentesinden akan suların kendisini ıslatışına aldırış bile etmeden öylece vitrini izliyordu,bir an kendi küçüklüğüme döndüm,ranzama bağladığım bir kağıt parçasını uçak olarak hayal ettiğim o yok günlere..hemen üzerimi giydim ve o çocuğu hayallerine kavuşturmak için otel odasından çıktım...
sandık
baston
kilim

Dedem bastonundan destek alarak güç bela tavan arasına çıkıp eski kilimin üzerine oturduktan sonra anılarla dolu sandığın kapağını gıcırdatarak açtı.

baykuş
zımba
hediye

Geri