• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

3 Kelimeyi Cümle İçinde Kullan

gece karanlık çökmüş ben ise hala çocuklara yılbaşı için dağıtacağım hediye kutularını tel zımba ile bitirmeye çalışıyorum,vefalı dostum baykuşta uğultusuyla gecemin melodisi gibi..
taş
sigara
kitap

Yüreğine sanki bir taş oturmuştu nefes alamıyordu ne yapacağını şaşırmış bir vaziyetteydi ve bir sigara yakıp mum ışığın da kitabını okumaya karar verdi...
:)

sapan
üzüm
kedi

akşam gün batışı bir başka olurdu üzüm bağlıklarında,çocukluğumuzda bu üzüm bağlarında geçti,elimizde sapanla kuş avı yapardık,hatta bir keresinde vurmuştum , evimizin yaramaz kedisi mestan benden önce davranıp ilk avımı benden çalmıştıtada..

vazo
ekmek
nargile

Kapıma bırakılan ekmeğin yanında bir demette çiçek vardı. Hemen onu annemin yadigarı olan vazoya koydum. Biran gözüm babamın hiç yanından ayırmadığı nargilesine takıldı. Her akşam keyifle nargilesini hazırla bize eski anılarını anlatırdı. Çok özledim onları şimdi uzaktan beni izlediklerine inanıyorum..

Kum
Tank
Düşman.

bombaların dövdüğü,insanların can verdiği ,kum tanelerinin tank paletleri altında ezildiği bu sahillerde ,yıllar önce düşman olarak savaşan atalrına nazire yaparcasına birlikte güneş banyosu yapan insanlar, savaşmadanda birlikte yaşanılabileceğini gösteriyor aslında

şarap
kadın
masa

Vaz geçilemez bir anda masa yumruk vurdu . İçinde fırtınalar kopuyordu kendine hakim olamıyordu. Bütün kadehleri yere fırlattı pahalı içkiler yıllanmış şaraplar yerle bir oldu. Çünkü o kadın yıllar önce hayatını kurtaran firuze idi ...
:)

Topuk
Demlik
Şeker.

(İyi Geceler )

demlikten bir bardak çayı zor doldurdu,şeker tezgahın ucundaydı ve ona uzanacak dermanı bile kalmamıştı,yürümekten şişmiş topukları onu taşımıyordu artık,kendini zorlayarak bir iki adım daha attı,yorgundu bütün tükenmişliği ile,iyi geceler deme vakti gelmişti artık gökteki yanlız yıldızlara.,içinden geçirdi duadığını bile oynatmadan iyi geceler sanada...
zil
kaldırım
yakamoz..

yakamoz kelimesinin anlamına sözlükten bakarken zil çaldı, kaldırımın üstünde brikmiş karlar zihnimde canlanarak açtım kapıyı.

bardak-klavye-çay

Geri