bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 4 Ock 2016 #521 masamda gül gökyüzünü izliyorum virgül kar araba ağaç
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 4 Ock 2016 #522 Agacin dibine araba alemisler üstüne kar yagmis yola çıkmışlar keeesssstiiikk Tabak Dudak Saglik
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ock 2016 #523 Tabakdaki çorbaya dayadım dudaklarımı içtikçe içesim geldi bir baktımki 3 tabak çorbayı götürmüşüm. Sonrada karnım ağrıdı nerdeyse sağlığından oluyordum.. Kemik Sakal Ev
Tabakdaki çorbaya dayadım dudaklarımı içtikçe içesim geldi bir baktımki 3 tabak çorbayı götürmüşüm. Sonrada karnım ağrıdı nerdeyse sağlığından oluyordum.. Kemik Sakal Ev
Hecem Özel Üye Özel üye 5 Ock 2016 #524 Kemikli yüzündeki sakalını kesmek için eve girmesi gerekiyordu. Sınıf, sahil, teras
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Şbt 2016 #525 terastan izlediğim sahilde ,her sınıftan insan içiçe girmiş kimisi güneşleniyor,kimisi denize giriyordu... KİMLİK SEVGİ MESAFE..
terastan izlediğim sahilde ,her sınıftan insan içiçe girmiş kimisi güneşleniyor,kimisi denize giriyordu... KİMLİK SEVGİ MESAFE..
Hecem Özel Üye Özel üye 28 Nsn 2016 #526 Sevgi ile mesafeler aşarken kimlik bunalımı yaşamamak gerek. Deli Sarı Ev
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2016 #528 Mavi elbisemle bahcedeki laleleri sularken, kitabım yere düştü. Turkuaz Çilek Raf
dderya kOkOşŞ V.I.P 18 Hzr 2016 #529 Cilekli pastami masaya koyup turkuaz kapakli kitabi raftan aldim. Dedektif Kahve Ayakkabi
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2016 #530 Dedektif maktulün ayakkabısının altından ipucu ararken, fincandaki kahvesi soğumuştu. Bazen hayalgücüme hayranım Makyaj Lamba Goril
Dedektif maktulün ayakkabısının altından ipucu ararken, fincandaki kahvesi soğumuştu. Bazen hayalgücüme hayranım Makyaj Lamba Goril