KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Hzr 2016 #621 Hürriyetin eki saklambaçı okurken Klima baş ucumda sahurdan sabaha kadar çalıştı. Kuru Kravat Köfte
kardelenn Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2016 #622 Takim elbise kravatlada kuru fasulye kofte yenmiyorki Pazar Radyo Kemence
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Hzr 2016 #623 Bu pazarda yine radyoda kemençe sesi eksik olmadı bari horon tepenler olsada boşa çalmasaydı Bulut Sağlık Uyku
Bu pazarda yine radyoda kemençe sesi eksik olmadı bari horon tepenler olsada boşa çalmasaydı Bulut Sağlık Uyku
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Hzr 2016 #624 Pazar gunu radyoda kemence firtinasi esiyordu Pencere Sevgi Siyah
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Hzr 2016 #625 Sevgi dediğin pencerenin önünde saatlerce siyah gözlü yari beklemektir Yaş Ayak Kalp
kardelenn Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2016 #626 Yas kac olursa olsun kalp kimi isterse ayaklar oraya gidermis Mum Kirlangic Sohbet
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Hzr 2016 #627 Mum ışığının altında kırlangıç seslerinin altında sohbetimiz doyulmaz haz veriyor. Katip Emek Nasip
kardelenn Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2016 #629 Katiplik nasiple degil emekle olur Kardelen Deniz Kokteyl hadi bakalim ugras simdi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Hzr 2016 #630 Deniz kenarında sevdiceğimin hayalini kuruyorum bir elimde kokteylimi yudumlarken bir taraftanda kardelen çiçeklerini savuruyorum denize... yeter bitsin bu hasretlik naraları altında. Ağaç Mavi Sahra
Deniz kenarında sevdiceğimin hayalini kuruyorum bir elimde kokteylimi yudumlarken bir taraftanda kardelen çiçeklerini savuruyorum denize... yeter bitsin bu hasretlik naraları altında. Ağaç Mavi Sahra