GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Hzr 2016 #601 Kirik kalemle kâgida yazi yazilmaz. Yastiga daha iyi yazilir Yüksek Orkide Sari
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Hzr 2016 #602 Yüksek tepelerde, sapsarı orkideler yetişiyordu. Kurt Sözlük Tavşan
dderya kOkOşŞ V.I.P 24 Hzr 2016 #603 Kitaptan cikardigim kelimeleri sozlukte ararken, tavsanin kurdu yedigi hikaye geldi aklima Dal Perde Toka
Kitaptan cikardigim kelimeleri sozlukte ararken, tavsanin kurdu yedigi hikaye geldi aklima Dal Perde Toka
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Hzr 2016 #604 Dal seklindeki perde tokasini gordun mu? Salincak Bulut Feryat
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Hzr 2016 #605 Bulutlu bir günde bindiğim salıncağın ipi kopunca feryatlar içinde yere düştüm. Deniz Araba Piyano
dderya kOkOşŞ V.I.P 24 Hzr 2016 #606 Deniz kenarinda piyano dinlerken, alacagim pembe arabanin hayalini kuruyordum. Limon Pijama Oyuncak
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Hzr 2016 #607 Pijamamı giymiş limonatamı içerken bir an çocukluğumda oyuncaklarımla yatağıma girdiğimi hatırladım.Büyümekle kötümü yaptım!!!? Pantolon Çiçek Zehra
Pijamamı giymiş limonatamı içerken bir an çocukluğumda oyuncaklarımla yatağıma girdiğimi hatırladım.Büyümekle kötümü yaptım!!!? Pantolon Çiçek Zehra
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 24 Hzr 2016 #608 O gün Zehra, çiçekli bol bir pantolon giymişti. Bilardo Sapan Kırbaç
patik Özel Üye Özel üye 24 Hzr 2016 #609 Sapanını kırbaç gibi sallayacağına gidip biraz bilardo oyna. Güneş Bayrak Futbol
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Hzr 2016 #610 Cocuklar gunes altinda bayrak sallayarak futbol oynuyolardi. Cennet Kalem Çorap