kardelenn Özel Üye Özel üye 22 Hzr 2016 #581 Dolaptaki kasiklari masaya televizyonda gordugum masa duzenine gore dizdim Kaktus Tarantula Caydanlik bune yaa
Dolaptaki kasiklari masaya televizyonda gordugum masa duzenine gore dizdim Kaktus Tarantula Caydanlik bune yaa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 22 Hzr 2016 #582 Birileri kaktüs, tarantula ve çaydanlık sözcüklerini aynı cümleden kullanımın mümkün olabileceğini düşünmüş olmalı. Sema Semah Semaver
Birileri kaktüs, tarantula ve çaydanlık sözcüklerini aynı cümleden kullanımın mümkün olabileceğini düşünmüş olmalı. Sema Semah Semaver
kardelenn Özel Üye Özel üye 22 Hzr 2016 #583 YoRuMSuZ dediki: Birileri kaktüs, tarantula ve çaydanlık sözcüklerini aynı cümleden kullanımın mümkün olabileceğini düşünmüş olmalı. Sema Semah Semaver Genişletmek için tıklayın... Kolay olunca tadi cikmiyoki ama yaa.. niye yuzume vuruyosunki hemen küstüm oynamiyorum
YoRuMSuZ dediki: Birileri kaktüs, tarantula ve çaydanlık sözcüklerini aynı cümleden kullanımın mümkün olabileceğini düşünmüş olmalı. Sema Semah Semaver Genişletmek için tıklayın... Kolay olunca tadi cikmiyoki ama yaa.. niye yuzume vuruyosunki hemen küstüm oynamiyorum
kardelenn Özel Üye Özel üye 22 Hzr 2016 #584 Ellerin semaya acildigi semah gosterisi sonunda konuklara semaverde cay ikram edildi Bebek Bisiklet Piknik
Ellerin semaya acildigi semah gosterisi sonunda konuklara semaverde cay ikram edildi Bebek Bisiklet Piknik
dderya kOkOşŞ V.I.P 22 Hzr 2016 #585 Piknik yapan ailenin babasi bebegi bisikletle gezdirirken ormanda düsürdü Kahve Spor Pembe
kardelenn Özel Üye Özel üye 22 Hzr 2016 #586 Pembe esofmanimla yaptigim spordan sonra kahve yorgunluguma iyi geldi Karanfil Gazete Kupa
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 22 Hzr 2016 #587 Karanfil kokusu eşliğinde kupadan çayımı yudumlarken, ayni zamanda da gazetede Galatasaray'ın transfer haberlerini okuyordum Afrodit Kanalizasyon Bit
Karanfil kokusu eşliğinde kupadan çayımı yudumlarken, ayni zamanda da gazetede Galatasaray'ın transfer haberlerini okuyordum Afrodit Kanalizasyon Bit
kardelenn Özel Üye Özel üye 22 Hzr 2016 #588 Afrodit klasik parmak ucu yürüyüsünü yaparken kanalizasyon çukuruna düsüp bitlenmis Kumanda Tabure Kokteyl
Afrodit klasik parmak ucu yürüyüsünü yaparken kanalizasyon çukuruna düsüp bitlenmis Kumanda Tabure Kokteyl
dderya kOkOşŞ V.I.P 22 Hzr 2016 #589 Uzaktan kumandali tabure icat eden adam da kokteyle katildi. Bant Kelebek Ruj
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Hzr 2016 #590 Taburemde oturmuş, bir elimde kumanda bir elimde elmalı kokteylimle mutluydum. Söz Taviz Taciz