_KbraS_ Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2016 #571 masallah cok alakali kelimeler secmissin bu kadar oldu paramı dolaba, onu da tel dolaba kilitledim nevresim aseton eyeliner
masallah cok alakali kelimeler secmissin bu kadar oldu paramı dolaba, onu da tel dolaba kilitledim nevresim aseton eyeliner
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Hzr 2016 #572 Eyelinerin ne olduğunu bilmeyen kız asetonu nevresime döktü. Kumanda Cemil Singapur
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2016 #573 Cemil kumandayla televizyonu açtığında kanalda singapur belgeseli vardı. Zurafa Samdan Gelincik
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Hzr 2016 #574 Kocaman bir şamdanın içine zürafa ile gelinciği sığdıran sanatçıyı ayakta alkışlıyorum. Peçete Armut Göl
Kocaman bir şamdanın içine zürafa ile gelinciği sığdıran sanatçıyı ayakta alkışlıyorum. Peçete Armut Göl
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Hzr 2016 #575 Göl kenarında armut yedikten sonra ayakkabılarımdaki çamuru peçeteyle sildim. zürafa çiçek kavanoz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Hzr 2016 #576 Bu kavanozun içinde çiçek olması gerekirken zürafanın ne işi var? Romantizm Orman Böcek
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Hzr 2016 #577 Ormanda böcekleri izlerken bile romantizm veya romantik konulu foto yarışmasını unutmayalımm. bakımlı turuncu yazı
Ormanda böcekleri izlerken bile romantizm veya romantik konulu foto yarışmasını unutmayalımm. bakımlı turuncu yazı
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 22 Hzr 2016 #578 Turuncu elbisemin önündeki ingilizce yazı bana kendimi cok bakımlı hissettiriyordu. Cin Din Kin
kardelenn Özel Üye Özel üye 22 Hzr 2016 #579 Dergideki bakimli olmakla ilgili makaledeki yaziyi turuncu neon harflerle yazmislar Cin Din Kin.. kubranin kelimeleri ile devam etsin unutmusumda
Dergideki bakimli olmakla ilgili makaledeki yaziyi turuncu neon harflerle yazmislar Cin Din Kin.. kubranin kelimeleri ile devam etsin unutmusumda
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 22 Hzr 2016 #580 Cinlere kızan adam olayı kin boyutuna çıkarmamam için din kitaplarını altüst etti. dolap kaşık televizyon
Cinlere kızan adam olayı kin boyutuna çıkarmamam için din kitaplarını altüst etti. dolap kaşık televizyon