GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Hzr 2016 #591 Taciz eden sozlere taviz vermemek gerekiyor. Beşiktaş Sandalye Harita
dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Hzr 2016 #592 Besiktas desenli kedicik sandalyenin ustundeki haritayi parcalamis. Soguk Telefon Silgi
r0se Forum Onuru Özel üye 23 Hzr 2016 #593 Telefonu soğukta bırakıp silgiyi alıp geldim Domuz Balo Şarlatan
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Hzr 2016 #594 Şarlatan kılıklı, domuz suratlı insanlar bir sürüydü baloda. Bardak Çikolata Kahve
r0se Forum Onuru Özel üye 23 Hzr 2016 #595 Bir bardak sıcak çikolatayı kahveyle birlikte masaya bıraktı. Köz Buz Boğaz
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Hzr 2016 #596 Közlenmiş biberlerimizi, etimizi, nefis salatamızı, boğaza karşı buzlu birayla birlikte yemiştik. O gün bugündür Boğaz'da içmeyi seviyorum. Kahve Kahya Kanat
Közlenmiş biberlerimizi, etimizi, nefis salatamızı, boğaza karşı buzlu birayla birlikte yemiştik. O gün bugündür Boğaz'da içmeyi seviyorum. Kahve Kahya Kanat
dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Hzr 2016 #597 Kahya, şeffaf kanatlı perilere ısınmaları için birer bardak kahve getirdi. Kış Turuncu Mucize
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Hzr 2016 #598 Kış mevsiminde turuncu renkli bir meyvenin olması doğanın bir mucizesi sanırım. Pembe Ciklet Akbaba
dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Hzr 2016 #599 Cikletimi çiğneyerek etrafı seyrederken, sinsi bakışlı bir akbabanın pembe yanaklı minik kıza doğru uçtuğunu gördüm. Nane Kelebek Sandal
Cikletimi çiğneyerek etrafı seyrederken, sinsi bakışlı bir akbabanın pembe yanaklı minik kıza doğru uçtuğunu gördüm. Nane Kelebek Sandal
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Hzr 2016 #600 Kelebekler taze nanelerin üzerinde uçuşup dururken, bir sandal hareketlenmekteydi. Kırık Kağıt Yastık
Kelebekler taze nanelerin üzerinde uçuşup dururken, bir sandal hareketlenmekteydi. Kırık Kağıt Yastık