GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Hzr 2016 #561 Salatalikla temizlenen fincanlar bi daha hic kirlenmiyomurmus Telefon Makyaj Guzel
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2016 #562 Oturup güzel güzel makyajımı yapıyordum, ne gerek vardı şimdi telefonda moralimi bozmaya.. Steteskop Yesil Lens
Oturup güzel güzel makyajımı yapıyordum, ne gerek vardı şimdi telefonda moralimi bozmaya.. Steteskop Yesil Lens
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Hzr 2016 #563 Genç kızın sırtını stetoskopla alel acele dinlemeye başladım, kötü görünüyordu, hemde çok kötü, üzerindeki yeşil kazağıyla bağdaşmıştı lensleri ama bu kadar bakımlı olması hasta olmasına engel olamıyordu. Kin Beyaz Çorap
Genç kızın sırtını stetoskopla alel acele dinlemeye başladım, kötü görünüyordu, hemde çok kötü, üzerindeki yeşil kazağıyla bağdaşmıştı lensleri ama bu kadar bakımlı olması hasta olmasına engel olamıyordu. Kin Beyaz Çorap
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Hzr 2016 #564 En yakin arkadasim, beyaz etegimin altina giydigim renkli coraplarla dalga gecince icimde bir kin duygusu olustu. Zeytin Pembe Sonsuz
En yakin arkadasim, beyaz etegimin altina giydigim renkli coraplarla dalga gecince icimde bir kin duygusu olustu. Zeytin Pembe Sonsuz
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Hzr 2016 #565 Sonsuza uzanan bir hayal dünyam var, pembe bulutlar, zeytin yeşili uçuşan saçlarım, ben böyle iyiyim. Kahve Şeker Makyaj temizleyici
Sonsuza uzanan bir hayal dünyam var, pembe bulutlar, zeytin yeşili uçuşan saçlarım, ben böyle iyiyim. Kahve Şeker Makyaj temizleyici
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2016 #566 Kahveme şeker atıp, yatmadan önce makyaj temizleyiciyle yüzümü sildim. Tavla Sıpa Kumbara
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Hzr 2016 #567 Kumbaradan para beklerken tavla ve sıpa çıktı desem kimse inanmaz eminim. Kader Cam Pide
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2016 #568 Fırından sıcak pide alırken, cam kırıldı. Kader diyip geçtik.. ne biçim oldu yia Tombala Bukalemun Vuvuzela
Fırından sıcak pide alırken, cam kırıldı. Kader diyip geçtik.. ne biçim oldu yia Tombala Bukalemun Vuvuzela
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Hzr 2016 #569 Not: 2 cümle var yukarıda Bukalemuma tombala mı yoksa vuvuzela mı dediklerinde düşünmeden çöl demiş Sakin Duvar saati At
Not: 2 cümle var yukarıda Bukalemuma tombala mı yoksa vuvuzela mı dediklerinde düşünmeden çöl demiş Sakin Duvar saati At
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Hzr 2016 #570 Duvar saati depremin etkisiyle birden yere düştü, sakinliğimi korumaya çalışsamda elimdeki telefonu birden atıverdim. Para Dolap Tel dolap
Duvar saati depremin etkisiyle birden yere düştü, sakinliğimi korumaya çalışsamda elimdeki telefonu birden atıverdim. Para Dolap Tel dolap