P Papatya V.I.P V.I.P 20 Hzr 2016 #551 Doğum günü sabahı yüzümde sivilcelerle uyanmıştım, mutfakta kendime kahve hazırlarken karınca yığını ile karşılaştım. Kader Yastık Taş
Doğum günü sabahı yüzümde sivilcelerle uyanmıştım, mutfakta kendime kahve hazırlarken karınca yığını ile karşılaştım. Kader Yastık Taş
dderya kOkOşŞ V.I.P 20 Hzr 2016 #552 yastığa başımı koymuş kaderimi düşünüyordum ki, taş rengi ojelerimi sürmeyi unuttuğum geldi aklıma su defter yetenek
yastığa başımı koymuş kaderimi düşünüyordum ki, taş rengi ojelerimi sürmeyi unuttuğum geldi aklıma su defter yetenek
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Hzr 2016 #553 Yetenekli bir insan, ağızında su varken bile, deftere yazı yazabilirdi. Yapabilirdi! Yürek Çatal Kavun
Yetenekli bir insan, ağızında su varken bile, deftere yazı yazabilirdi. Yapabilirdi! Yürek Çatal Kavun
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 20 Hzr 2016 #554 Çatalımı bir kavun parçasına saplayıp ona şöyle dedim: '' yürek mi yedin oğlum sen?'' roman takke işportacı
Çatalımı bir kavun parçasına saplayıp ona şöyle dedim: '' yürek mi yedin oğlum sen?'' roman takke işportacı
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Hzr 2016 #555 Takkeli bir işportacıdan çok eski bir roman aldım. Şeker Süt Eldiven
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Hzr 2016 #557 Sahur saati dolmak uzereyken mutfaktan cikan kara kedi kalbimi agzima getirdi Priz Gunes Parfum
kardelenn Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2016 #558 Prizdeki makineyle saclarimi sekillendirip parfumumu sıkıp gunesli bigunde gezmeye gitmek gibisi varmi Balkabagi Bardak Cicek
Prizdeki makineyle saclarimi sekillendirip parfumumu sıkıp gunesli bigunde gezmeye gitmek gibisi varmi Balkabagi Bardak Cicek
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Hzr 2016 #559 Çiçek desenli bardağa balkabağı suyunu dolduruğ içtim Merdane Soluk Dargın
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Hzr 2016 #560 Merdaneyi odunc aldigim soluk tenli kadin bana niye dargin ? Salatalik Fincan Temizlik