KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Hzr 2016 #671 Dünya kızlar gününde masal dinlenirmi kardeşim Baba İş Haber
dderya kOkOşŞ V.I.P 27 Hzr 2016 #672 isinden istifa eden babanin, evin kizinin gizlice evlendiginden haberi yokmus. Mor Pembe Kedi
kardelenn Özel Üye Özel üye 27 Hzr 2016 #673 Kedim mor pembe yumaklariyla nasilda guzel oynuyor Seker Selam Kahve
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 27 Hzr 2016 #676 Kırmızı kumaşla kaplı kutunun içinden küçük sevimli bir kukla çıktı. Havalandırma Gergedan Kanalizasyon
Kırmızı kumaşla kaplı kutunun içinden küçük sevimli bir kukla çıktı. Havalandırma Gergedan Kanalizasyon
dderya kOkOşŞ V.I.P 27 Hzr 2016 #677 Havalandirmalardan gelen sesler, kanalizasyonda yasayan gergedanlarin bagirislariymis Koku Kutu Toka
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Hzr 2016 #678 Şu kokulu kutuların içine tokalarınızı koymayın onun içine yüzüklerimi koyacam Ekşi Sütun Saat
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 27 Hzr 2016 #679 Ağzımda eksi bi tatla, saat 10'da uyandığımda karşımda sütun bacaklı bir cansız manken duruyordu. Bu nası kelimeler be beni gectiniz Tıkırtı Bigudi Zebani
Ağzımda eksi bi tatla, saat 10'da uyandığımda karşımda sütun bacaklı bir cansız manken duruyordu. Bu nası kelimeler be beni gectiniz Tıkırtı Bigudi Zebani
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Hzr 2016 #680 Tikirti sesleriyle uykumdan uyandim ve tam karsimda sari saclarina bigudi sarmis zebani kilikli birisini gordum. Balik Havlu Ayakkabi
Tikirti sesleriyle uykumdan uyandim ve tam karsimda sari saclarina bigudi sarmis zebani kilikli birisini gordum. Balik Havlu Ayakkabi