_KbraS_ Özel Üye Özel üye 28 Hzr 2016 #681 kırmızı balık desenli havlumla ayakkabımın ucunu sildim. şifonyer atm davar
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Hzr 2016 #682 Atm den para ceken adam once sifonyer sonra davar alarak koyune dondu Ukala Gazete Terlik
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Hzr 2016 #683 Davar bu şifonyeride bilmez atm yide Arpacık gözlük Lavanta
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 28 Hzr 2016 #684 Terliklerimi giyip gazete almaya gittigim mekanda satıcı, ukala ukala konuşuyordu. portmanto tanri bal
Terliklerimi giyip gazete almaya gittigim mekanda satıcı, ukala ukala konuşuyordu. portmanto tanri bal
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Hzr 2016 #685 Önce tanrıya dua ettim sonra sırtımdaki paltoyu çıkarıp portmantoya astıktan sonra bir kavanoz süzme balı kafama çektim Kalem Ekran Kelepçe
Önce tanrıya dua ettim sonra sırtımdaki paltoyu çıkarıp portmantoya astıktan sonra bir kavanoz süzme balı kafama çektim Kalem Ekran Kelepçe
kardelenn Özel Üye Özel üye 28 Hzr 2016 #686 Bilgisayarimin ekranina kara kalemle cizilmis kelepce resmi koydum Çanta Çorap Çadir
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Hzr 2016 #687 Çantamı çorabı topladım çadırıma gittim Güneş Buz Kazak
kardelenn Özel Üye Özel üye 28 Hzr 2016 #688 Uzerimde kazak disarida gunes olsada hava buz gibi ve ben hala cok usuyorum Leylek Leblebi Leylak
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Hzr 2016 #689 Leylak rengi kasedeki leblebileri leylekler araklamis. Tirnak Kola Dikis
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Hzr 2016 #690 Uzun tirnakli bayan kolayi tek dikiste bitirdi Sevecen Turp Kuş