_KbraS_ Özel Üye Özel üye 29 Hzr 2016 #721 Gelin düğün salonunda tartıştığı akrabasına : ''Burdan gidin , üstüme gelmeyin'' diye bağırıyordu Çağla tornavida Damacana
Gelin düğün salonunda tartıştığı akrabasına : ''Burdan gidin , üstüme gelmeyin'' diye bağırıyordu Çağla tornavida Damacana
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2016 #722 Çağla hanım damacananın kapağını tornavidayla açayım derken başı dolanıp çenesini duvara çarparak kırdı Kirpi Klavye Simit
Çağla hanım damacananın kapağını tornavidayla açayım derken başı dolanıp çenesini duvara çarparak kırdı Kirpi Klavye Simit
P Papatya V.I.P V.I.P 29 Hzr 2016 #723 Klavyeme oturmuştu sevgili kirpim, işe koyulmaya çalışıyordum, sabahtı, simit almıştım bu sabah kahvaltıya susamları ile onu besledim. Kutsal Haziran Mutluluk
Klavyeme oturmuştu sevgili kirpim, işe koyulmaya çalışıyordum, sabahtı, simit almıştım bu sabah kahvaltıya susamları ile onu besledim. Kutsal Haziran Mutluluk
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2016 #724 Aylardan hazirandı mutluluk şarkılarını söylüyordum kutsal saydığım gözlerine... Muhallebi Çekirdek Tabure
Aylardan hazirandı mutluluk şarkılarını söylüyordum kutsal saydığım gözlerine... Muhallebi Çekirdek Tabure
kardelenn Özel Üye Özel üye 29 Hzr 2016 #725 Pastanenin taburesini oturup kendime cekirdekli bi muhallebi ismarladim Diyar Çadir Geveze
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2016 #726 Geveze adam çadırını almış diyar diyar dolaşıyor,eh bu gevezelikle sen daha dolaşırsın Bardak Kağıt Telsiz
Geveze adam çadırını almış diyar diyar dolaşıyor,eh bu gevezelikle sen daha dolaşırsın Bardak Kağıt Telsiz
kardelenn Özel Üye Özel üye 29 Hzr 2016 #727 Arkadasimla pencereden pencereye kagit bardaktan telsiz yaptik Kamyon Sehir Gökkusagi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2016 #728 kardelenn dediki: Arkadasimla pencereden pencereye kagit bardaktan telsiz yaptik Kamyon Sehir Gökkusagi Genişletmek için tıklayın... Yuh yani Kamyonuma binip bir şehirden diğer şehire giderken gökkuşağının altından geçtik
kardelenn dediki: Arkadasimla pencereden pencereye kagit bardaktan telsiz yaptik Kamyon Sehir Gökkusagi Genişletmek için tıklayın... Yuh yani Kamyonuma binip bir şehirden diğer şehire giderken gökkuşağının altından geçtik
kardelenn Özel Üye Özel üye 29 Hzr 2016 #730 katip dediki: Yuh yani Kamyonuma binip bir şehirden diğer şehire giderken gökkuşağının altından geçtik Genişletmek için tıklayın... Askolsun yani
katip dediki: Yuh yani Kamyonuma binip bir şehirden diğer şehire giderken gökkuşağının altından geçtik Genişletmek için tıklayın... Askolsun yani