_KbraS_ Özel Üye Özel üye 2 Tem 2016 #741 kelebekten korkan ayı birden huzursuzlanıp, mumu devirdi. vazgecmek değirmen simge
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 3 Tem 2016 #743 Kara taşın üstündeki bülbül güzel sesiyle ötüyordu. derbi karpuz tik
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Tem 2016 #744 Kocaman bir karpuzun üstüne oturup derbi maçı seyreden adamın garip tikleri herkesin dikkatini çekti. kaynana deniz voleybol
Kocaman bir karpuzun üstüne oturup derbi maçı seyreden adamın garip tikleri herkesin dikkatini çekti. kaynana deniz voleybol
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Tem 2016 #746 Yukarıdaki üyenin anlattıkları önce bana garip, sonra komik gelmesine rağmen sonradan gerek olduğunu öğrendim. Çanta Smokin Solucan
Yukarıdaki üyenin anlattıkları önce bana garip, sonra komik gelmesine rağmen sonradan gerek olduğunu öğrendim. Çanta Smokin Solucan
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Tem 2016 #747 Çantamın içindeki smokinin cebinden solucan çıkınca yorumsuz bunu damı yaptın demeden duramadım Huri Bardak Çiçek
Çantamın içindeki smokinin cebinden solucan çıkınca yorumsuz bunu damı yaptın demeden duramadım Huri Bardak Çiçek
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Tem 2016 #748 Dolu bardağı masama bırakan kızın huri gibi güzel biri olduğunu görünce arkadaşıma aldığım çiçekleri ona verdim. kapı gardırap saman
Dolu bardağı masama bırakan kızın huri gibi güzel biri olduğunu görünce arkadaşıma aldığım çiçekleri ona verdim. kapı gardırap saman
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Tem 2016 #749 Aman Allah ım gardırobun kapağını öğütüp kepek yapmış saman diye ineğe yedirmiş Şeker Taksi Orman
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 3 Tem 2016 #750 Ormanda piknikten dönerken 'Seker Taksi' yi arayip bir taksi çağırdık. pareo pike puan