aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 9 Tem 2016 #761 Şiir yazmak hastalıktı benim için kalemle değil yürekle yazardım silgim yoktur bu yüzden Çita New York Galatasaray
Şiir yazmak hastalıktı benim için kalemle değil yürekle yazardım silgim yoktur bu yüzden Çita New York Galatasaray
dderya kOkOşŞ V.I.P 9 Tem 2016 #762 Galatasarayli adamin citasi kolumu isirinca New York ucusumu iptal ettim. Trip Oje Bigudi
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 9 Tem 2016 #763 ojelerim kurumadan bigudili saçlarına dokunduğum icin kardesimden 45 dakika trip yedim Römork Çivi Püskül
ojelerim kurumadan bigudili saçlarına dokunduğum icin kardesimden 45 dakika trip yedim Römork Çivi Püskül
kardelenn Özel Üye Özel üye 9 Tem 2016 #764 içi çiviyle dolu römorku püsküllerle kamufle ettim Delidolu Şelale Patika
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Tem 2016 #765 Şelalenin altındaki patika yoldan delidolu koşuyorum Minnet Zahir Telefon
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 19 Tem 2016 #766 Ona minnet duyduğumuz çok zahir, telefonu uzatta bi arayıp hatrını soralım. Not: zahir açık demek diye biliyorum, yanlışsa idare edin. Hutbe Rüzgargülü Şiş
Ona minnet duyduğumuz çok zahir, telefonu uzatta bi arayıp hatrını soralım. Not: zahir açık demek diye biliyorum, yanlışsa idare edin. Hutbe Rüzgargülü Şiş
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ags 2016 #767 Bir rüzgargülü dönüp duruyordu rüzgarının etkisinde ve o esnada Hutbe okunurken camilerden, şişe batırılmış etlerin kokusu sarmıştı etrafı. Çay Kahve Arkadaş
Bir rüzgargülü dönüp duruyordu rüzgarının etkisinde ve o esnada Hutbe okunurken camilerden, şişe batırılmış etlerin kokusu sarmıştı etrafı. Çay Kahve Arkadaş
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ags 2016 #768 Arkadaşlarla çay bahçesinde kahve içtik.. Barış Vatan Millet
kardelenn Özel Üye Özel üye 22 Ags 2016 #769 Vatan topragini sehit kanlariyla kazanip korumus bu milletin baris icinde yasamak istemesi temel hak ve hurriyetlerindendir. Bayrak Sair Duygu
Vatan topragini sehit kanlariyla kazanip korumus bu milletin baris icinde yasamak istemesi temel hak ve hurriyetlerindendir. Bayrak Sair Duygu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #770 Şair bayrak şiirini öyle dokunaklı yazmış ki şiir severleri duygulandırdı. Şarkılar Sanatçı Aşk