GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 3 Tem 2016 #751 Puantiyeli pareosuna 10 puan verdim Sadakat Hazir Gezi
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 3 Tem 2016 #752 Köpek sahibinin yanında sürekli hazır ol'da bekleyerek, gezi süresince sadakatini gösterdi. Vinç Rüzgargülü Vestiyer
Köpek sahibinin yanında sürekli hazır ol'da bekleyerek, gezi süresince sadakatini gösterdi. Vinç Rüzgargülü Vestiyer
dderya kOkOşŞ V.I.P 7 Tem 2016 #753 Vestiyerin ustundeki vinc resmini aldiktan sonra cantamdaki renkli ruzgar gulune gitti elim. Gofret Motor Battaniye
Vestiyerin ustundeki vinc resmini aldiktan sonra cantamdaki renkli ruzgar gulune gitti elim. Gofret Motor Battaniye
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 8 Tem 2016 #754 motorun arkasından aldığım battaniyeme sarılıp gofret yedim. kekik serseri tığ
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Tem 2016 #755 Adam serseri kardeşini, gözüne kekik attı diye, tığla kovalıyordu. Hurma Cömert Telefon
dderya kOkOşŞ V.I.P 8 Tem 2016 #756 Comert sofradaki hurmadan yiyecektim ki telefonum caldi Cicek Kafes Bluz
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 8 Tem 2016 #757 bluzumun üzerinde bulunan çiçek deseninin aynısını kuşumun kafesine de yaptırdım. zampara çiğ sensör
dderya kOkOşŞ V.I.P 9 Tem 2016 #758 Zamparanin anlamina sozlukten bakarken kapinin sensorleri yandiktan sonra ablam elinde cig kofteyle odaya geldi. Kizarmis Perde Ayi
Zamparanin anlamina sozlukten bakarken kapinin sensorleri yandiktan sonra ablam elinde cig kofteyle odaya geldi. Kizarmis Perde Ayi
kardelenn Özel Üye Özel üye 9 Tem 2016 #759 Bahcede mangalda kizarmis etlerin kokusuna gelen ayiyi perdenin arkasindan korkuyla izledim Parfum Yesillik Duman
Bahcede mangalda kizarmis etlerin kokusuna gelen ayiyi perdenin arkasindan korkuyla izledim Parfum Yesillik Duman
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Tem 2016 #760 Yeşillikler içinde gezen kadının parfümü arkasında öyle bir yoğun koku bıraktı ki adeta başım dumanlandı. Kalem Silgi Hastalık
Yeşillikler içinde gezen kadının parfümü arkasında öyle bir yoğun koku bıraktı ki adeta başım dumanlandı. Kalem Silgi Hastalık