K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 29 Ags 2016 #771 tüm şarkılarında aşkı konu almıştı,öylesine dokunaklı eserleri vardıki,ne büyük bir sanatçı olduğu öldükten sonra çok daha iyi anlaşıldı kadın hayal sürgün
tüm şarkılarında aşkı konu almıştı,öylesine dokunaklı eserleri vardıki,ne büyük bir sanatçı olduğu öldükten sonra çok daha iyi anlaşıldı kadın hayal sürgün
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 27 Eyl 2016 #772 Kadının hayalgücü geniştir, sizi orada Fizan'a bile sürgün edebilir. Çekmece Sinameki Kukla
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Eyl 2016 #773 Çekmecedeki sinamekilerden kendime çok değişik bir kukla yaptım. Ali Bardak Battaniye
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Eyl 2016 #774 Ali bir bardak çayını alarak battaniyenin altına girdi... Sevgi Emek Hasret
dderya kOkOşŞ V.I.P 27 Eyl 2016 #775 Sevgiye çok vakit ayırıp gerçek hayata hasret kalanlar, çok emek gösterirlerse kendilerine gelebilirler. (tuhaf olsa da cümle cümledir) Ruj Kitaplık Kalorifer
Sevgiye çok vakit ayırıp gerçek hayata hasret kalanlar, çok emek gösterirlerse kendilerine gelebilirler. (tuhaf olsa da cümle cümledir) Ruj Kitaplık Kalorifer
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Eyl 2016 #776 Kaloriferi hemen yanındaki kitaplıkta dokuz tane rujum var.. ( neden 9 acaba) Aslı Lebbeyk Vasiyet
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Eyl 2016 #777 Lebbeyk sözcüğünün anlamını düşünürken Aslı'nın aklına vesayet konusunda felaket bir fikir geldi. Napıyorum ben yaa Deli Dolu Tırnak
Lebbeyk sözcüğünün anlamını düşünürken Aslı'nın aklına vesayet konusunda felaket bir fikir geldi. Napıyorum ben yaa Deli Dolu Tırnak
kardelenn Özel Üye Özel üye 28 Eyl 2016 #778 Bu yasta bukadar deli doluyken tirnaklarimi gökkusagi gibi rengarenk boyamam hosgörülsün artik Akrep Tuzak Av
Bu yasta bukadar deli doluyken tirnaklarimi gökkusagi gibi rengarenk boyamam hosgörülsün artik Akrep Tuzak Av
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Eyl 2016 #779 Kahverengi akrep avını tuzağa düşürür düşürmez midesine indirdi. kaynak krem peri
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 30 Eyl 2016 #780 Peri eline krem sürerken, kuaförü de saclarına kaynak yapıyordu. tıkırtı çiko atkı