kardelenn Özel Üye Özel üye 3 Ekm 2016 #791 Kitapliginin bas kösesine koydugu resimdeki gizli olan aile özlemi rüyalarinda onu ziyaret etti... Kısmet Şans Sevgi
Kitapliginin bas kösesine koydugu resimdeki gizli olan aile özlemi rüyalarinda onu ziyaret etti... Kısmet Şans Sevgi
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 4 Arl 2016 #793 kahve icerken kapağı tam kapanmayan oje sortuma döküldü. şırınga egzoz solfej
dderya kOkOşŞ V.I.P 5 Arl 2016 #794 Elinde şırınga tutan müzik hocası solfeji öğretirken arabadan egzoz kokusu yükseldi. çilek kedi çay
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2018 #796 Sokakta oynayan çocukların üzerine arabanın sürülmesine şok oldum. Gece Kader Zaman
-araz- EYVALLAH... V.I.P 14 Ock 2018 #797 Kaderimizdi gecenin en kuytu zamanlarinda yalnızlığa mahkum olmak. Sis Çocuk Hayal
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Nsn 2021 #798 Sislerin içinden elini uzatan bir çocuk görmüş gibi oldum, aslında hepsi bir hayal ürünüydü. Davul Kurnaz Kedi
Sislerin içinden elini uzatan bir çocuk görmüş gibi oldum, aslında hepsi bir hayal ürünüydü. Davul Kurnaz Kedi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Nsn 2021 #799 Davul caldiginda kurnaz kedi zipladi birden. Hayat Aşk Tecrübe
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Nsn 2021 #800 Bu hayat Şartları ile tercübeli. Aşk yaşamali? Dünya ,huzur corona