Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Nsn 2013 #101 Issız çölde bir yudum suyu dünyalara değişmeyen biri gibi ya da yağmuru unutmuş toprağın bulutlara yalvarışı gibi sessizce ama YÜREKTEN ÖZLEDİM SENİ.
Issız çölde bir yudum suyu dünyalara değişmeyen biri gibi ya da yağmuru unutmuş toprağın bulutlara yalvarışı gibi sessizce ama YÜREKTEN ÖZLEDİM SENİ.
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Nsn 2013 #102 Kadın karar verene, erkek anlayana dek ömür bitiyor. - Murat Menteş
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Nsn 2013 #104 Yüreğim nasıl sızladı seni düşünürken. Kalbime mi bastın içimden geçerken. Muhammed Nebi Battal
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Nsn 2013 #106 Bizim mezhebimizde Aşkın karşılığı fedâkârlıktır.. Ve yüreğimize girenin âkıbeti, Âhirdir; ebedîdir !
Bizim mezhebimizde Aşkın karşılığı fedâkârlıktır.. Ve yüreğimize girenin âkıbeti, Âhirdir; ebedîdir !
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Nsn 2013 #107 Dokunulmasa da, Görülmese de ; Kalpte yer verilir bazısına, nedensiz.. Cemal Süreyya
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Nsn 2013 #108 O sana bir kere bakar; ama sen, ondan sonra kimseyi göremezsin.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Nsn 2013 #109 Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam, Aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan. - Attila İlhan
Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam, Aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan. - Attila İlhan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Nsn 2013 #110 Yorgunum, hiçbir şey bilmiyorum. Tek istediğim, yüzümü kucağına koymak, başımın üzerinde dolaşan elini hissetmek ve sonsuza dek öyle kalmak. Franz Kafka
Yorgunum, hiçbir şey bilmiyorum. Tek istediğim, yüzümü kucağına koymak, başımın üzerinde dolaşan elini hissetmek ve sonsuza dek öyle kalmak. Franz Kafka