Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Ksm 2012 #92 " Ey sevgili, ilacımda sensin, çaremde sensin. Yüz parça olmuş gönlümün nuru da sensin. Çaresiz gönlüm de, senden başka ne varsa hepsi yok oldu. Beni kimsesiz bırakma.. Gel..." Hz.Mevlana
" Ey sevgili, ilacımda sensin, çaremde sensin. Yüz parça olmuş gönlümün nuru da sensin. Çaresiz gönlüm de, senden başka ne varsa hepsi yok oldu. Beni kimsesiz bırakma.. Gel..." Hz.Mevlana
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Arl 2012 #93 Seninle hiç ortak yönümüz yok diyordun. Kıblemiz vardı. - Unuttun mu ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Arl 2012 #94 "Ağzımda lokma varken konuşmak kolay da ; yüreğimde "sen" varken susmak ne zormuş.." - Hz.Mevlana -
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Ock 2013 #95 "AŞK kelime değil bir cümledir kurmak içinse özneyle yüklem değil YÜREK gerekir.. "
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Mrt 2013 #96 Gel be, gel işte. Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime Öyle bir gel ki bana, Nefes nefese... ~Cemal Süreya~
Gel be, gel işte. Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime Öyle bir gel ki bana, Nefes nefese... ~Cemal Süreya~
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Nsn 2013 #97 Bir zamanlar deli gibi hesap sorduğun birine; Gün Gelir Hatır bile Soramazsın...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Nsn 2013 #98 Güzel kalan yaralar vardır. Sende benim bazen zamansz bir dokunuş, bazense mevsimsiz bir yağmurla sızlayan ama hep güzel kalan yaramsın!
Güzel kalan yaralar vardır. Sende benim bazen zamansz bir dokunuş, bazense mevsimsiz bir yağmurla sızlayan ama hep güzel kalan yaramsın!
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Nsn 2013 #99 Gözlerindeki karadenizde boğulmak istiyordum, Olmadı...Bana düşen; Gözlerinde değil yokluğunda kaybolmakmış!
Gözlerindeki karadenizde boğulmak istiyordum, Olmadı...Bana düşen; Gözlerinde değil yokluğunda kaybolmakmış!