[A]cıya [Ş]ikayetsiz [K]atlanmaktır..!

• Konuyu açan Konuyu açan ZeyNoO
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Özledim bugün seni sebep yokken
Uzansam hayallere dokunurum sandım bak
Yıllar geçmiş üstümüzden hala ilk günkü gibi aklımdasın
Özledim seni, özledim seni, özledim seni, özledim seni

Gerçekten gittiğini anlayamamıştım hiç, kabullenememiştim hayatımdan öylece çekip gidişini. Ama bir gün sana ihtiyacım olduğunu bildiğin halde gelmediğinde, bunu artık umursamadığını anladığımda, çoktan gittiğini anlamıştım. Çoktan vazgeçtiğini. İlk defa sana deli gibi ihtiyacım vardı ve sen yoktun.
Bana her ihtiyacın olduğunda koşmayı bırak, uçarak gelirdim ben oysa. Yaram olduğunda bile, önce senin yaralarını sarardım hep. Kendimden çok senin duygularına göre hareket ederdim. Yüzüne vurmak için söylemiyorum bunları, yanlış anlama. Sadece bu sonsuz sevgimin karşılığı olarak, ben mahvolurken uzaktan yabancı gözlerle izlemen fazla can yakıcıydı. Bilmeni istedim.
Ama yine de sen canın yandığında ilk bana gel olur mu? Ben yine burada olurum. Sen ilk bana gel. Ayrı olsak da, gitmiş olsan da, tükenmiş olsam da sen ilk bana gel. Utanma, üzülme sakın. İhtiyacın olduğunda, yanında birini aradığında yine bana gel. Gecenin bi vakti gel kapıma yine, ben yine koşa koşa gelip seni sakinleştirir, iyileştiririm. Söz. Canımı yaktın belki evet. Hiç yanmadığı kadar daha önce üstelik. Gözümün içine baka baka kıydın ikimize. Ama ben sana kıyamam hiç. Aşkı bulmak sorun değil ki, sadece sende kaldı tüm hislerim. Şikayet ediyorum sanma.
Sadece fazlasıyla özledim.

Sarılıp uyuyalım.
Arada uyanıp nefes alıp almadığını kontrol edeyim, dikkat kesileyim.
Bir an olsun telaşlanayım.
Nefesini duyup rahatlayayım.
Saçlarının kokusunu çekeyim içime;
Başımı göğsüne yaslayıp uyuyayım.
Yada sırtın dönük olsun;
“Uyurken güvenip sırtını dönebiliyor bana” diye düşünürüm mesela.
Alınmam ben bana sırtını döndün diye.
Ya da sen sarıl bana öyle;
Yüzünü saçlarıma göm; çok güzel koktuklarını söyle.
Üstümü çok açarım ben; üşürüm diye telaşlan.
Yorulduğumda debelenirim mesela.
Kıpırdanırsan uyanacağımdan kork.
Fazla bir şey değil; sadece sarılıp uyuyalım.

"En derin noktasında okyanusun yüzüne bırakılan inci tanesinin dibe inmesi için geçmesi gereken zaman kadar hızlı, bir o kadar da sakin oldu onu sevişim...

Bir fotoğrafçının, vesikalık çektirirken zorla gülümsetmesi gibiydi, sensiz geçen ömrüm
Şimdi en güzel pozları veriyorum hayata, çünkü sonsuza kadar sana ait, senindir gönlüm ♥♥♥

Aşk....

Aşk nedir
Aşk ebedidir
Aşk sebebindir
Aşk dönmemektir
Aşk sahiplenmektir
Aşk pişmanlık değildir
Aşk korkmadan sevmektir
Aşk hiç yalan söylememektir
Aşk geride bırakılanı üzmemektir
Aşk giderken kendisini götürmemektir
Aşk kör gözlere bir nuru çok görmemektir
Aşk ikirciklikten uzak değerlerini gizlemektir
Aşk her şeye rağmen affedip sevileni özlemektir...

Geri