yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 13 Eyl 2013 #131 ZeyNoO dediki: Seni en güzel ben seviyorum. Ben en güzel Seni Seviyorum. Genişletmek için tıklayın... bunu çok beğendim zeynom )
ZeyNoO dediki: Seni en güzel ben seviyorum. Ben en güzel Seni Seviyorum. Genişletmek için tıklayın... bunu çok beğendim zeynom )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Eyl 2013 #132 “Ben, yine de vazgeçmedim seni sevmekten. Eskisi gibi değil ama. Biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkâr seviyorum artık seni… Dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince. Kavga falan çıkarıyorum. Eskisi gibi sakin değilim ama olsun…” — Cezmi ERSÖZ
“Ben, yine de vazgeçmedim seni sevmekten. Eskisi gibi değil ama. Biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkâr seviyorum artık seni… Dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince. Kavga falan çıkarıyorum. Eskisi gibi sakin değilim ama olsun…” — Cezmi ERSÖZ
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Eyl 2013 #133 Ne kadar kaçmak ve uzaklaşmak arzusu ile dolu isem, o kadar da bağlanmak, kalmak, bağdaş kurup oturmak istiyorum. /Sait Faik Abasıyanık/
Ne kadar kaçmak ve uzaklaşmak arzusu ile dolu isem, o kadar da bağlanmak, kalmak, bağdaş kurup oturmak istiyorum. /Sait Faik Abasıyanık/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Eyl 2013 #135 Beni güzel hatırla. Sana unutulmaz geceler bıraktım, sana en yorgun sabahlar, gülüşümü, gözlerimi, sonra sesimi bıraktım. Orhan Veli
Beni güzel hatırla. Sana unutulmaz geceler bıraktım, sana en yorgun sabahlar, gülüşümü, gözlerimi, sonra sesimi bıraktım. Orhan Veli
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Ekm 2013 #137 Omuzuna küçük bir öpücük kondurmalıydı adam. Bu şekilde kadın, aitlik hissini iliklerine kadar tadabilirdi. Aniden, usulca arkasından yaklaşıp dolamalıydı ellerini beline. Aşk; kelimelerden ibaret değildi neticede..
Omuzuna küçük bir öpücük kondurmalıydı adam. Bu şekilde kadın, aitlik hissini iliklerine kadar tadabilirdi. Aniden, usulca arkasından yaklaşıp dolamalıydı ellerini beline. Aşk; kelimelerden ibaret değildi neticede..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Ekm 2013 #138 Tüm dünya "Vazgeç" dediğinde umut fısıldar; "Bir kez daha dene!"
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Ekm 2013 #139 “Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. Sadece seviyorum.” — Cemal Süreya
“Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. Sadece seviyorum.” — Cemal Süreya